+
Informasjon

En ny leilighet med (mye) årgangssjarm

En ny leilighet med (mye) årgangssjarm

Dører, minimum. Ideen om å få en åpen plass betinget dekorasjonen av dette Leilighet som ligger i Barcelona. Det var et nybygd hus, men eierne bestemte seg for å gjøre noen reformer for å tilpasse det til konseptet sitt romslige hus, med mellomrom tilknyttet hverandre. Ved hjelp av dekoratøren Silvia Rademakers, De valgte å undertrykke noen unødvendige dører.
Den første var den som skilte inngangen til hallen. Bare sitte i stue for å ha følelsen av at huset strekker seg til hallen med en dybde som mangedobler plassen.

Eiernes andre prioritet var Arranger et omkledningsrom på soverommet ditt. For å gjøre dette muliggjorde de det tilstøtende rommet med skap fra gulv til tak, og undertrykket tilgangsdøren for å integrere seg bedre i soverommet. I tillegg ble et vindu åpnet på veggen som skiller rasteområdet fra det private badet. forenkle inntreden av naturlig lys Mot dusjen Når distribusjonsarbeidene var ferdige, fokuserte eierne på å dekorere huset. For at gulvet skulle gjenspeile den intense lysstyrken som kommer inn gjennom vinduene, ble vegger og tak malt hvit ødelagte.

Eieren var klar over at klare belegg kunne gi huset en følelse av kulde teksturer for å skape koselige miljøer. LUN puter som du vil klemme, tepper som du kan kose seg sammen med og tepper for å trå barbeint oppnår varme atmosfærer som, når det gjelder soverommene, berører den festlige atmosfæren takket være stoffets kranser. Men dekorative elementer som mest forsterker følelsen av intimitet er uten tvil de som gjenspeiler personlighetene til eierne deres: lysekronen i spisesalen, som muntre skjermer av forskjellige stoffer ble lagt til; de gamle kofferter som, etter å ha gått gjennom et strøk maling, fungerer som et sidebord stablet ved siden av stuen sofa; eller den gamle bagasjerommet som ved foten av sengen multipliserer lagerplassen med en uventet rosa finish ... Børsteslag som tegner et hus dekorert med oppfinnsomhet og mye ømhet.

Reklame - Fortsett å lese nedenfor En stue med glassvegger

Stuen var organisert ved siden av kabinettet som gir tilgang til terrassen. Bytting av vegger med vinduer gir ekstra naturlig lys til miljøet. Fire gardiner, fordelt langs to barer plassert i en L-form, lar lysstyrken justeres i henhold til utvendig tid og timer på dagen.
Gardiner, fra Filocolore. Sofa, av Habitat. Salongbord og retro krakk, av Little House. De gamle koffertene ble malt av eieren med en gammel finish. Lenestolen med vippefot er fra Foreign Earth.

Lamper med karakter

De forskjellige stilene til gulvlampen i stuen og takmodellen i spisestuen, markerer dekorasjonen til begge miljøer. Designet i stuen, på samme måte som et fokus på fotografering, skaper en uformell atmosfære. Lysekronen i spisestuen gir imidlertid høytid til settet som består av bordet, enkle linjer og industriluftstoler.

Lamper, av Little House. Puter, av Filocolore og Lu Ink. Pledd rose på sofaen, av Filocolore. Teppet er fra Coriumcasa.

Oppfølging av åpninger

Eierne fjernet døren til hallen slik at huset var gjennomsiktig. Den forfengelige, mindre enn den som vender for rommet, skaper en nysgjerrig optisk effekt, lik den for russiske dukker som passer inn i hverandre. Stuen er ferdigstilt med et lesehjørne ved siden av den falske peisen og et arbeidsområde med retro luft.

Gyllen rammer, fra Little House.

Vintage & resirkulert Tilbake til fortiden

I stuen ble bordet og stolen i arbeidsområdet oppdatert med hvitmaling og en eldret finish. Og har du lagt merke til bildet? Det er en sammensetning av gamle bilder forbedret av en ramme med ruller.

Ved siden av peisen ...

Visjonen om en peis forbedrer følelsen av intimitet. Hvis du vil ha en, men huset ditt mangler et skudd, kan du vende deg til en bioetanolpeis eller bare plassere munnen. Ved siden av plasserer hun en kurv med puter i stedet for ved.

En spisestue med sin egen personlighet

I spisestuen er taklampen slående, en lysekronemodell som eierne la til skjermer av forskjellige stoffer for å trekke høytideligheten. På bakveggen støtter en hylle barneportretter; på to av dem lente rammer som rammer inn ansiktene i original form. Både hylla og portretter gjenspeiles i det rektangulære speilet som ligger på venstre vegg.

Mesa, fra India og Stillehavet. Stoler, fra Strange Earth. Lysekronens lampeskjermer er fra Lu Ink.

Legg igjen en beskjed

De er trendy: de er bokstaver som, i henhold til rekkefølgen du plasserer dem på veggen, danner det ordet du foretrekker. Disse, hengt opp fra en streng og i en annen høyde, gir en uformell versjon av "Love" -konseptet.

Letters, av Coton et Bois.

Sofistikerte detaljer

Hvis du vil gi spisestuen din et elegant preg, legg delikate glassbiter eller godterifontener på bordet. De vil være like dekorative som et senter, men med en mer flørtende luft.

Kjøkken med kontor

En halvøy utstyrt med platen og klokken skiller lagringsområdet fra spisestuen. Kontoret lå ved siden av vinduene: to symmetriske modeller som er visuelt samlet ved å kle dem med en felles persienn.

Hvitevarer, fra Smeg. Bell, fra Siemens. Gulvet er en skifer av Neoceramics.

I hvitt og stål

Kjøkkenmøblene, hvite, var innrammet i en rustfritt stålkonstruksjon dannet av sidene, benken og bordplaten. Kombinasjonen av materialer gir en profesjonell luft til miljøet. På kontorområdet ble det imidlertid valgt et trebord og stoler med sete: to varme materialer som gir en mer intim og koselig atmosfære.

Trebord, fra Mercantic. Stolene ble kjøpt på Sit Down.

Barnets rom

Silvia Rademakers designet barnas soverom i blå og lyse fargetoner. De myke putene ved siden av veggen forvandler Teos seng til en koselig sofa om dagen. Ved siden av det naturlige lyset ble studieområdet organisert, med et skrivebord og en barnestol tilpasset høyden på barnet.

Skrivebord og barnestol, Mercantic. Fra Filocolore: sengeteppe, puter, teppe, krans og gardiner. Lampene er fra fremmed jord.

Intim atmosfære på soverommet

Tre og teksturer gir soverommet varme. Både veggen der sengen hviler og trelistene, var et design av eieren.

Hodegavl og nattbord laget av Carpintería David. Dyner, fra Filocolore. Teppe med hår, fra India og Stillehavet. Dummy, fra Little House. Lamper og teppe, fra Ikea. Stammen, gammel, ble restaurert og malt i rosa pulverisert av eieren.

DIY med audacity dose

Eventuelle møbler, hvor gammeldags det kan virke, kan ha stor dekorativ verdi. Denne bagasjerommet, mørk og gammel, har blitt et attraktivt stykke ved å male det i pudderrosa.

Sjarmerende detaljer

Detalj av stoffkransen som den originale hodegavlen var dekorert med.

Garland og puter, av Lu Ink.

Et bad med mye lagringsplass

På badet, designet av Reyes Ventós, var et gulv-til-tak-skap og flere skuffer inkludert. Frontene deres, i tråd med veggene, er integrert på en slik måte at de nesten ikke blir lagt merke til. Bare små skyttere husker at håndklær og toalettsaker er lagret her.

Sanitærutstyr, fra Roca. Jorda ble anskaffet i Neoceramics.

Optisk triks

Et vegg-til-vegg speil på badet multipliserer plassen med to, som vil virke bredere. Men sørg for å holde det rent eller ... det vil også multiplisere sprutene!

Kraner, fra Dornbracht.

Husplan og reformideer

- Både i stuen og i spisesalen, radiatorene var plassert under vinduene. For å integrere dem i dekorasjonen ble de innrammet med murmøbler som madrasser og puter ble plassert på, som løpebenker. Benkene gjentatt i begge miljøer fungerer som en felles tråd mellom begge mellomrom.

- Parketten møtte ikke inn mot lysets inngang -det er mot vinduene- men parallelt med dem. Retningen til bordene skaper en kontinuitet av gulvet mellom stuen og spisestuen, noe som letter integreringen av begge miljøene
På samme plass. Denne følelsen forbedres, enda mer, ved å bytte ut døren med en stor åpning.