Kommentarer

En moderne og funksjonell dupleks

En moderne og funksjonell dupleks


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Din misunnelsesverdige situasjon, foran stranden, og dets fantastiske utsikt fascinerte fra begynnelsen de nåværende eierne av dette Galisisk hus dekorert av Rebeca Terrón. Til tross for alle endringene som interiøret i huset trengte, bukket de under for sjarmene deres; hadde en veldig kompartementert distribusjon, misbrukt og med en mengde skyggefulle rom som førte til at de foreslo en fullstendig reform. For det første, og gitt sin lidenskap for havet, de gjorde hovedfasaden om til et stort vindu med sikte på å tenke på stranden fra alle vinkler av å være, og selvfølgelig å nyte det naturlige lyset til solnedgangen.

Problemet var hvordan man siktet klarhet i de mest intense timene uten å skjule området. Løsningen var å plassere noen rullegardiner av skjermtype, et veldig nytt stoff, utmerket isolator for kulde og varme og med en særegenhet: det er gjennomskinnelig fra innsiden, men ugjennomsiktig fra utsiden, ideelt for å bevare intimitet. Når det gjelder arbeidene, var reformen som ble utført i dette anlegget totalt: bare det gamle bodet og gjesterommet ble respektert, som nå har et innebygd bad. Resten av første etasje endret seg fullstendig, til Fjern nesten alle partisjoner og utvid kjøkkenet. I vesenet, som for tiden har flere meter, ble noen faste designelementer inkludert, blant annet a tre-nett-skillevegg, som ikke brukes som en bokhylle, men som en separator mellom stue og hall. Et trepanel som stenger boområdet og som også gir miljøet varme, er også påfallende.

Kjøkkenet ble utvidet for å finne et praktisk vaskerom og strykejern. Hovedreformen i første etasje fokuserte på å få meter, noe som ble oppnådd ved å innlemme terrassen. Takket være denne utvidelsen kan de inkludere to nye komplette bad og beholde de tre eksisterende soverommene; to av dem med delt bad og en tredje i et eget område. Denne plassen, utformet som en liten suite, har et veldig stort bad med flott arbeidsdusj. Hjørnet som ble vunnet etter å ha innlemmet terrassen, som nå er inne i soverommet, ble brukt som arbeidsområde, fullstendig glassert og med nok plass til å inkludere en lav bokhylle. Med dette gikk en drøm i oppfyllelse: arbeid hjemmefra med stranden og havet som scene. En luksus som bare er tilgjengelig for noen få.

Annonsering - Les videre nedenfor Stuen lå ved siden av vinduet som kommuniserer med hagen,

både for å nyte utsikten og for å utnytte lyset bedre. Den består av to Grassoler-sofaer, et salongbord av tre og glass og et par lenestoler fra Andreu World. Alt, til salgs i Terrón.

I stue

Neutrale billedvev og lyst skog dominerer. Noen detaljer i blått var også inkludert, for eksempel teppe- og sofaputer, som introduserer en kjøligere lapp. Alt kan kjøpes i Terrón.

Dra nytte av lyset

For å gjøre hallens hall uavhengig uten å miste lys, ble et firkantet kirsebærtrepanel plassert.

Spisestuen

den lå som å være ved siden av det store vinduet. Både situasjonen med utrolig utsikt, da møblene, varme og komfortable, er ment å oppmuntre til lange og hyggelige bordplater. Balu bord og Nancy stoler fra Andreu World; Romo polstring og veggskap i New Line. Alt, til salgs i Terrón.

Kjøkkenmøblene var organisert i U-form.

Frontene kombinerer hvit melamin, stål og tre i samme tone som husets tømrer. Flislegging ble erstattet av trepaneler; bortsett fra i arbeidsområder der stålplater ble plassert.

Hovedsoverommet

Den var dekorert i sjokolade og appelsin. En veldig aktuell trend. I tillegg, siden det ikke er nok plass til to store bord, ble to forskjellige modeller kombinert: den ene med ganske store skuffer og den andre dannet av en enkel glasshylle. Raffia hodegavl designet av Rebeca Terrón. Dyner, fra Casa Alvarinho.

I et av soverommene

en sjokoladefarget tapet sokkel ble plassert som fungerer som en hodegjerde uten å trekke fra plass.

Få flere lagerområder

det var et hovedmål i reformen; Derfor ble det i soverommene laget store innebygde garderober fra gulv til tak. I forgrunnen lenestol til butikken Terrón.

På badet

To typer belegg ble kombinert: en mellomstor hvit flis og marineblå fliser i dusjområdet. Denne har en treplattform på gulvet, og blir uavhengig gjennom et fast glass. Servant skap designet av Rebeca Terrón. PLANO>

Farge: 3 kontrasttoner

Sats på varme toner som base, og legg til forfriskende detaljer. I dette huset ble kombinert: Volcanic Arena F 033, Solar Ray A 107 og Blue Iris B 033; Alle av Valentine.
PLANO


Video: 15 Cost Effective Buildings Made From Shipping Containers (Kan 2022).