Tips

Et gulv på 105 m² i naturlige toner

Et gulv på 105 m² i naturlige toner


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Da leietakerne i denne leiligheten - et brasiliansk ekteskap - bestemte seg for å etablere sin bolig i Madrid, ønsket de ikke å kvitte seg med sine mest elskede møbler og gjenstander, og valgte å ta dem med til dem. De var tydelige på at de ville innta en fremtredende plass i utsmykningen av deres nye hjem, men først måtte de finne det. Heldigvis, så snart de besøkte dette huset, av 105 m2De visste at de hadde truffet merket.

De høye takene og de store vinduene i stuen, nesten fra tak til gulv, tvilte ikke på dem et øyeblikk. Det var bare ett problem: huset trengte en god ansiktsvask, og når det ble leid, var det ikke mulig å gjøre store gjerninger; Men det var ikke et hinder. De bestemte seg for å skvise parketten, for å skjule dens ufullkommenheter og riper, og gi den vakre og varme tilbake til treverket. I tillegg veggene ble malt i nøytrale farger, leker med forskjellige nyanser i henhold til lysstyrken i hvert rom. For stuen, som nyter rikelig med naturlig lys, ble det valgt en krem, som skaper en attraktiv kontrast med det hvite av tak og tømrer. Det mindre lyse soverommet ble imidlertid malt i en blek tone. I alle fall er det varme og rolige toner som forlenger plassen og skaper naturlige atmosfærer. En annen forbedring som ble utført var installasjon av nye lyspunkter, som det var nødvendig å senke takene for.

Når disse små endringene er ferdige, leietakerne, med hjelp av den brasilianske arkitekten og interiørarkitekten Mara Chap kap, begynte å vurdere dekorasjonen av huset hans. De lette etter skape moderne miljøer, som overførte en følelse av varme rett etter å ha krysset døren. De gjorde det med møbler av enkle linjer, i forskjellige materialer - tre, vegetabilsk fiber, metall og glass - kombinert med glatt møbeltrekk som veksler nøytrale toner med svarte, brune og røde penselstrøk. Ekteskapet, som det ble foreslått fra begynnelsen, ønsket å sette det personlige og unike prikken over i dekorasjonen med komplementar av sølv, keramikk og tekstiler fra Brasil, og andre som de skaffet seg på turer til asiatiske land. Til slutt, abstrakte og samtidige trykk og malerier de markerer, i mange tilfeller, miljøenes personlighet. Dermed er det i hallen to verk i stort format som leder en av de to oppholdsområdene i hallen.

Reklame - Fortsett å lese nedenfor Stuen ble malt i en myk og lys beige tone

som står i kontrast til det hvite av tak og tømrer. I sin dekorasjon ble nåværende linjemøbler kombinert i forskjellige materialer, med brikker og tilbehør som reiste med leietakerne fra Brasil; som skinnpupper eller puter. Sofa, fra La Continental. Salongbord, av Becara. Teppe av Gancedo. Maleriene er av Fabia Delgado, den lille og Cristina Sampere, den store.

Det langstrakte gulvet i rommet

tillatt å lokalisere to boområder. Foran et av disse miljøene ble det plassert en glasskonsoll og et stort speil, som visuelt utvider plassen. Konsoll, av Javier Muñoz. Speil, fra La Continental. Kister, av House & Garden.

Utsikt over et av oppholdsrommene i salongen.

I dette miljøet, for å bryte balansen mellom nøytrale toner og skape en attraktiv kontrast, ble et par røde lenestoler og et mørkt tre sofabord lagt til. Sofa, av Becara. Salongbord, fra Molteni. Lenestol, av Javier Muñoz. Komplementene er fra LaDecó og Las Aguirre.

Mellom stuen og spisestuen

en skyvedør med to blad ble installert som gjør at de to miljøene kan være uavhengige eller kommuniseres etter behov.

Soverommet

Den ble dekorert i naturlige toner for å oppnå en rolig og avslappende atmosfære. Hodegavlen og bordet er fra Becara. Gardiner, fra firmaet KAInternational. Lampe, av La Decó. Blått silketeppe, av Habitat.

På soverommet,

de innebygde skapene opptar en hel front. Dørene kombinerer hvitlakkert trelister, som resten av tømrerarbeidet, med speilrammer, som visuelt lyser opp plassen.

Under konsollen

-et lett design av raffinerte linjer - to bagasjerom ble plassert som gir rom for flere lagringsområder og holder magasiner og bøker i orden.

På badet,

vasken er innebygd i en hvit marmorert benkeplate. Plassen som forblir fri under ble brukt med et par skap med hjul til å lagre håndklær og andre toalettsaker. Møbler, fra Ikea. Håndklær, av Sandra Marques.

PLANO

... huset trengte en god ansiktsvask, og når det ble leid, var det ikke mulig å gjøre store gjerninger; Men det var ikke et hinder. De bestemte seg for å skvise parketten, for å skjule dens ufullkommenheter og riper, og gi den vakre og varme tilbake til treverket.