+
Nyttig

En åpen, frisk og elegant leilighet med naive innslag

En åpen, frisk og elegant leilighet med naive innslag

Oscar Lanau

Manuela og Vicent ønsket å endre deres livsstil. Huset hans hadde drept tusen runder, og de kunne ikke finne balansen for å glede seg over det. Den formelle mangelen på definisjon av rommene og en komplisert distribusjon medførte at hvert rom ikke fulgte dens natur og at forholdet mellom dem ikke var flytende.

derfor, den første utfordringen for arkitekten Ivan Gas var å designe en distribusjon som ville la mellomrommene åpne og generere grafikk fra hele leiligheten, for å gi følelsen av større amplitude.

Skilleveggen som skilte spisesalen fra stuen ble revet og "øya" ble bygget i stedet.

Relatert innhold Gjenoppfinne fortiden Oscar Lanau

Øya er et lite studio som dukker opp og forsvinner gjennom trekonvolutten. Det er et unntatt stykke mellom spisestuen og stuen som deler begge mellomrommene mens de fungerer som en rotor i sirkulasjonene.

Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau

På den annen side kjøkkenet åpnet til spisestuen, og partisjonen av korridoren ble en retikulær treskjerm som slipper lyset gjennom og genererer et veldig interessant sett med halvtransparenter.

Relatert innhold Kan drømmenes hus være på Internett? Oscar Lanau På kjøkkenet ble det besluttet å gi den et provençalsk preg og en veldig gastronomisk atmosfære. "Vi forsvarer ideen om at kjøkken er til matlaging, og det er viktig at de fungerer som familiegjenforeningssteder, og derfor må deres image formidle gode vibber og autentisitet." Oscar Lanau

Et skap ble laget langs hele veggen Den rommer hermetikk og små glass, og alle andre skap gleder seg over den nyeste generasjonen tilbehør for å gjøre det mulig å oppbevare best mulig. “Ettersom vi er elskere av hjørnene, designer vi på bunnen av kjøkkenet en liten taverna, med en trebar, en hengende lampe og noen retrofliser. Et perfekt sted for frokost eller et glass vin. ”

Relatert innhold Hvordan reformere hjemmet ditt og få det riktig Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau

Reformen ser alltid ut til å skape motpunkter mellom det klassiske og det moderne, mellom eleganse og varme, og mellom formell og bekymringsløs. Det er disse kombinasjonene som til slutt vil generere denne originale eklektiske estetikken.

Planter dukker opp overalt for å fylle huset med liv og flytte tankene våre til et gammelt drivhus. De botaniske innslagene gir denne urbane leiligheten, et lite stykke natur midt i byen.

Relatert innhold En leilighet i minimalistisk stil i La Latina Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau

Med garderoben ønsket han å ta et snev av glamour og det ble gjort i rosa.

Relatert innhold En veldig elegant mikro-leilighet i Notting Hill Skapene har interiørlys og klærne er klassifisert etter format. Skomakeren har en hel vertikal modul og dørene er innglasset. Oscar Lanau Oscar Lanau En trebenk, en rosa hylle med planter og et klesstativ genererer en velkomst med mye klasse og finesse. Oscar Lanau En sjarmerende lobby gir vei til garderoben. Oscar Lanau Oscar Lanau

Kombinasjonen av materialer, integrert belysning og moderne dekor er en grunnleggende del av arbeidet for å definere enhver detalj.

Relatert innhold Solen skinner alltid i denne leiligheten Oscar Lanau Oscar Lanau Oscar Lanau

Terrassen var fylt med alderen tre og vegetasjon å skape et avslappende rom med stil. Valget av møbler, treskjermen med en vertikal hage, svingen og indirekte lys tenker en veldig uformell bohemsk atmosfære.

Relatert innhold Drømme svinger for terrasser og hager Oscar Lanau Oscar Lanau

FØR REFORM

Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas Ivan Gas

INFORMASJON AV INTERESSE:

sted: Tortosa (Tarragona)
overflate:
90 m2

//ivangas-arquitecte.com/