Tips

En leilighet med all sjarmen fra Lisboa

En leilighet med all sjarmen fra Lisboa


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lisboa er en by som klarer å overraske fra enkelhet. Gatene og bygningene, med et preg så dekadent som sjarmerende, skjuler ikke fortiden, men forbedrer den mens de omfavner de nye elementene. Det samme skjer i den 80 kvadratmeter store leiligheten vi besøker i dag. Dette hjemmet ligger i Frehage of Penha França, og er blitt rehabilitert og har beholdt all sin opprinnelige sjarm. ARKSTUDIO, ansvarlig for dette prosjektet, omtokt romlig rom for å få mest mulig ut av naturlig lys. Elementene i huset, som tregulv, dører og vinduer, ble restaurert og eierens møbler ble gjenbrukt for å skape et helt nytt interiør. "Vi ønsket å gi rommet personlighet, reflektere sjelen til de som bor her, og holde oss innenfor budsjettet de hadde gitt oss," forklarer de.

Kjøkkenet og badet ble fullstendig endret, men de nye elementene er enkle og tidløse, for å kunne dialog med de eksisterende. Det samme gjelder de nye dekorative anskaffelsene som "er med på å bygge et personlig rom, med minimalistisk og tidsriktig karisma," sier de. Vi kan ikke være mer enige.

www.arkstudio.pt
Bilder: www.rodrigocardoso.net

Reklame - Fortsett å lese under Lisboa i en etasje

De 80 kvadratmeterne av denne leiligheten rehabilitert av ARKSTUDIO oser av essensen i byen: de er enkle, de legger ikke skjul på fortiden deres, men de er åpne for det som skal komme.

Andre sjanse

Mange av møblene var allerede eierens. Studien ga dem mer sammenheng og integrerte dem med de nye anskaffelsene.

Personlige forhold

Målet var å gi personligheten plass, reflektere sjelen til de som bor her.

Begynn på nytt

Selv om de originale elementene i arkitekturen ble respektert, ble områdene revurdert for å gjøre dem mer funksjonelle og utnytte det tilgjengelige naturlige lyset bedre.

Past gikk videre

Tregulvet ble restaurert, og beholdt all sin sjarm.

Stue

En stor dobbeltbladdør skiller stuen fra spisestuen.

Med mye lys

Spisestue utsikt.

Ulike stoler

Tre er den tradisjonelle bistro-modellen, og den andre har rette linjer.

Et bordsett Exposed Smaker

Interiørarkitekter ønsket å vise personligheten til innbyggerne.

Minimum uttrykk

De nye anskaffelsene ble valgt i en minimalistisk stil for å passe fortidens.

Familieminner

Portretter og tilbehør som forteller oss om familien som bor her.

kjøkken

Kjøkkenet og badet ble totalrenovert.

sjakkmatt

Flyfoto over badet, med rutete gulv.


Video: Suspense: Man Who Couldn't Lose Dateline Lisbon The Merry Widow (Kan 2022).