Andre

Totalt hvitt, et hus med fersk design

Totalt hvitt, et hus med fersk design


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

i en boligblokk i det øvre området av Barcelona, spesifikt i distriktet San Gervasio, ligger dette huset på 150 m². Ubeboet i lang tid åpnet dørene for Barbara Aurell. Interiøret overga seg til sin oppfinnsomhet for å bli det den er i dag: en leilighet med åpne plasser og sløsing med lys. Stil, design og mye hvitt i utseendet.

Utgangspunktet for reformen? Kast alt for å starte helt fra bunnen av. Målet var lage en komfortabel leilighet, Å glede seg dag for dag. Et intervju med eierne var nok for Aurell, av Blank studie, vil fange opp behovene og ønskene og la fantasien fly mellom skillevegger. Bare trevinduene i bygningen ble bevart.

Resultatet er eklektisk, men vågalt. Eierne tør å blande seg og interiørdesignet gjenspeiler dette aspektet av deres personlighet. De ville ha mye hvitt. Ønske gitt. Et annet sentralt premiss? Et flott kjøkken, en hyllest til sitt yrke: begge er dedikert til restaureringen.

Barbara Aurell, av studien Tom plass (espacioenblancoestudio.com), er ansvarlig for dette ungdommelige og uformelle prosjektet. Som profesjonell med en lang karriere definerer han rom på en unik måte for å tilpasse dem til menneskene som vil bo i dem. Alltid oppdatert med de siste trendene, leder Aurell også Blank Movement, et laboratorium for ideer og trender, som utfører prøver av maleri, fotografi, skulptur og litteratur for å kombinere opplevelsen av kunstnere og designere av nåværende panorama.

Reklame - Fortsett å lese nedenfor Med garderobe

Denne utsikten viser fordelingen av badet, et rektangulært gulvområde som også har et omkledningsrom ved inngangen. I bakgrunnen, en spektakulær dusj for to.

Ode til hvit

Et tomt hus. Det var hva eierne ønsket seg når de la seg i hendene på Barbara Aurell, fra Espacio en Blanco, for å forvandle et livløst hus til det det er i dag: sløsing med lysstyrke, stil, design og kontinuerlige rom.

Vegger, tak og gulv er farget hvitt, så vel som de fleste av møblene. På gulvet, malt hvit parkett.

Prosjektarkitekt

Dette fotografiet setter et ansikt på prosjektets arkitekt, Barbara Aurell, fra Blank Space. Det ligger ved inngangen til dusjen på badet på huset.

Farger gnister

I dette hjørnet av huset brå plutselig penselstrøkene. Som levende riper på det hvite, stolene, lampeskjermene til taklampene og flaskene i hjørnet er farget.

Detaljer å se på: hagen på minitaket i et hjørne over de fargede flaskene. Speilet på veggen, litt skrått, øker følelsen av dybde.

Bord og stoler, av Antique Bputique. Planter, av Jaime Beriestain.

Soverommet

I dette huset kolliderer ingenting. Hvitt dominerer også på soverommet. Nattbordene er to gamle design, malt i hvitt. Lamper, av Mercantic. Hodegavlen som beskytter veggen er laget for å måle og polstret i hvitt lin.

På veggen, på hodegavlen, fotografering The Bath, av Silvia Serra (www.omnibus13.com).

Stue med arbeidsområde

I stuen, i bunnen av gulvet, et arbeidsområde for to. På lerret totalt hvitt bare bøker i hyllene, treverket på salongbordet og møbeltrekket av hjelpesetene, som Antrophologie lenestol, hentet fra London, skiller seg ut.

Sofaen var et av møblene som eierne ønsket å integrere i dekorasjonen, ved siden av noen antikke møbler.

Detalj om servantskapet

I området for vasken er et speil med gullramme, skreddersydd designet av metallisten José Durán, og retroveggkraner i samme finish.

Kranen ble anskaffet i Tono Bagno. Det avfasede belegget ble kjøpt i Vía Cerámica.

Inne i dusjen

Inne i dusjen, som holder samme farge og motiv på gulvet som resten av gulvet, en nisje med hyller for båter og såper.

Badet, en annen juvel av huset

Dette huset har hjørner å glede seg over og å påpeke. Badet er en annen av dem. Alle møblene er laget av Blank space og laget etter mål.

Det er samtidig påkledning. Minimale detaljer i svart lever samtidig med gyldne gnister som gir nytt liv i hvitt.

(Nesten) profesjonelt kjøkken

Eierne av dette huset, dedikert til serveringsverdenen, trengte et stort kjøkken. Nesten projisert som et profesjonelt rom, og har mye arbeidsområde, flere kjøleskap, en stor vask, ovner og høye møbler helt åpne.

Og hvis vi ser på taket? Tekniske lys vises mellom bjelkene til Dajor Lighting.

Spisesalen ser ut av vinduet

I dette huset er møbelstilen eklektisk, noe som gjør det mulig å blande uten stridighet. Det er brikker overalt, kjøpt av eierne på turene.

Spisestuen ligger rett foran vinduet som du kommer til terrassen gjennom. Gleden av å nyte et godt måltid med utsikt er ubestridelig.

En tilpasset terrasse

Utenfor fortsetter målet også. På gulvet en tre-farget hekagonal flisbelegg, av Vía Cerámica.

Terrassesofaen er laget etter mål av en møbelsnekker fra Girona (Guixeres). Putene er også laget spesielt for denne designen i rotting og hvit lin bomull, blandet med Zara Home puter.

Foret avgrenser også

På kjøkkenet er gulvet en svart og hvit mosaikk som prøver å snike seg inn i stuen, men forsvinner underveis. Det er et keramisk veggbelegg.

Lampene i kobberfinish ble kjøpt hos en antikvitetsforhandler i en fransk by.

På bordet ble lyset laget

For å belyse kvelden, en lampe med tre hengende lys med fargede glass lampeskjermer, fra Antique Boutique.

I detalj

Detalj om samlingen mellom mosaikkflisen på kjøkkengulvet og stuen. I veggen som avgrenser kjøkkenet kan du se retrobryterne.

Tilpassede møbler

Alle kjøkkenmøbler er designet av Blank Space og skreddersydd av møbelsnekker.

Trebenken på noen moduler bryter den svart-hvite dualismen.

I denne utsikten kan du se hvordan kjøkkenet er avgrenset, men åpent for hallen og stuen. Komfyrer og kjøleskap, fra Smeg.


Video: AMAZING All-Inclusive 5 Star ADULTS ONLY Hotel in CANCUN Iberostar Cancun 2020 Cancun Travel Vlog (Kan 2022).