Tips

Et renovert og utvidet loft

Et renovert og utvidet loft



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Når et par har 100 m2 i sentrum av Madrid, Med en arkitektonisk struktur som innrømmer overraskende variasjoner, er mulighetene uendelige. Eierne av denne leiligheten ønsket en mer leken fordeling av hjemmet. Uten barn, og med et intenst sosialt liv, var prioriteringene deres å oppnå åpne områder som de kunne dele med venner. Forslaget til arkitekturstudio BITBIT Interiorismo Han overbeviste dem umiddelbart. Til å begynne med dempet de mye av partisjonene og de organiserte en enkelt plass sammensatt av kjøkken, stue og spisestue.

På denne måten var soverommet uavhengig med det integrerte badet, vaskerommet og det andre badet. Men reformen hadde likevel flere overraskelser. Den gamle terrassen, som ligger på et høyere nivå, ble stengt for å organisere et arbeidsrom somogså tjene som et soverom for gjester. Tilgangen mellom begge nivåer ble løst med en trapp med dobbel seksjon hvis design, med skulpturelle linjer, fanger alle øyne og tilfører huset dynamikk. Når det gjelder dekorasjonen, var eieren - som brenner for utstillingslokaler, markeder og sjarmerende butikker - ansvarlig for innredningen av det nye huset.

Så for å velge hovedmøbler gikk han til emblematiske deler av designen. Som Hialina-sokkelen, en skapelse av Óscar Tusquetes og Lluís Clotet for Bd-firmaet, med ekstruderte aluminiumsprofiler som støtter glasshyller. Eller de berømte bordene i hallen - i sentrum og tilleggsutstyr - til Eames, med brett stålkabler og sveiset på som laminerte treplater hviler, redigert av Vitra. Ved siden av dem inkluderte eieren retro luftstykker, som mykgjør og varmer hvert hjørne.

Til denne kombinasjonen av forskjellige stiler ble det lagt komplementer kjøpt på uvanlige steder. Det er originalt antilopehode laget av harpiks, at eieren hadde muligheten til å kjøpe inn demontering av vinduet i en butikk, og at det i dag pynter kjøkkenet. Detaljer som gir preg av små historier og gir ektheten til huset.

Annonsering - Fortsett å lese nedenfor Fravær av skillevegger i stuen

Arkitektstudioet BITBIT Interiorismo undertrykte veggene for å skape en diaphanous sone. Når veggene forsvinner, kan eierne chatte med vennene sine - fordelt mellom stuen og spisestuen - mens de er ferdige med å forberede menyen på kjøkkenet, bare adskilt av en bar. Frutero, fra Los Peñotes. På gulvet, gamle bokser, fra La Europea.

Salongdistribusjonen

Stuen var dekorert med en sofa og et par retro lenestoler polstret i oransje, i tråd med teppet, som ble brakt fra det forrige huset. Salongbordet - et design av Eames som i opprinnelse fikk navnet Surfboard for sin likhet med et surfebrett - ble plassert i en vinkel for å bryte geometrien i form av L. De Vitra: Polder sofa, bord av Elliptisk senter og sporadisk salongbord. Ved siden av sofaen, L-formet bord, fra BD. Lenestoler, kjøpt i El Ocho.

Spisestuen

Ligger ved siden av oppholdsrommet, var det dekorert med et sirkulært bord og lysstoler. Taklampen, i oransje farge som lenestolene, forsterker følelsen av kontinuitet mellom stue og spisestue. Mesa, av El Ocho. Stolene er fra La Europea. Lampe, olivenbelysning. Teppe, av Yara Carpets. Vaser, fra Anmoder og Ikea.

En dekorasjon med eget stempel

Dekorasjonen ble fullført med detaljer som gjenspeiler eiernes personlighet. Reiselivsfremmende plakaten i Spania, klokken kjøpt av eieren i Paris, spolene av tråd i lampen eller koppene som en lysestake på salongbordet avslører en vitalitet og lidenskap som beriker miljøet. Bilde, av El Ocho. Lampe, fra La Europea. Puter, fra Usera Usera. Cups, fra Vista Alegre.

Kjøkken åpent mot stuen

Kjøkkenet var orientert mot stue. BITBIT Interiorismo-teamet designet en frokostbar som skiller de to miljøene. Laget av eik, var det på linje med det falske taket der klimaanlegget ble installert. Kjøkkenmøbler, av Pérez Vicente. Stål avføring, fra Abaka. På veggen, Hialina hylle, av BD. Julestjerner, fra Los Peñotes.

Skulpturell design

Trappen som fører til gjesterommet blir et element med stor dekorativ innvirkning. Ekspertene til BITBIT Interiorismo designet den med en monotubstruktur av rustfritt stål og flygende trinn av eik, men uten rekkverk, slik at ingenting forstyrret følelsen av letthet. Som en forholdsregel skiller to sikkerhetsglassplater fra gulv til tak trapp fra spisestue. På veggen av trappen, bur, av La Europea og hengte julepynt, av Los Peñotes.

Hovedsoverom

Detalj av veggen der sengen hviler, tapet og dekorert med et oransje hodegjerde og et vintage speil. Paper, av Gancedo. Speil, fra Living Retro. Lampen ble kjøpt i Paris. Puter, fra Usera Usera. Dynen er gammel, brodert. Ovenpå selges stolen i El Ocho.

Personlige detaljer

Møbler laget i tilpasset DM fungerer som sminkebord og som utstiller av vesker og hatter.

Omgivende atmosfære på badet

På badet valgte vi en varm atmosfære. Kombinasjonen av skifer på gulvet og steingods som etterligner marmor på veggene trekker kulden og inviterer deg til å nyte en avslappende dusj. Jord, Porcelanosa. Steingods, kraner og toaletter, Roca. Speil, av Vieco + Deco. Møblene under vasken er fra Habitat.

Gjesterom og studie

Terrassen i øverste etasje ble stengt for å skape et arbeidsområde som også noen ganger blir brukt som gjesterom for venner. Mesa, fra La Oca. Bilde, av Paloma González. Silla, fra El Corte Inglés. Lenestol, av Baus Design. Vaktmann av Hanbel. Klokke, fra La Oca. Teppe av Zara Home. Pute, fra Usera Usera. Persienner, fra Velux.

Planlegg og ideer for å styrke kontinuiteten

- Ta til bruk av materialer. Arkitektstudioet BITBIT Interiorismo brukte ulvt treverk både på gulvet i huset og på frokostbaren og i trappetrinnene.
- Lek med fargen. Overvekten av hvitt på vegger og tømrer - dører, vinduer og tilpassede møbler - forbedrer følelsen av enhet. På denne nøytrale bakgrunnen fungerer penselstrøkene i oransje som en ledende tråd som starter fra lenestolene mot spisestuen og går opp til lenestolen på gjesterommet.
Veiledende priser


Video: Før og etter renovering av huset (August 2022).