Nyttig

En dupleks med veranda og hage

En dupleks med veranda og hage


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

En av fordelene ved å anskaffe seg en nye boliger Det er vanligvis ikke nødvendig å sette i gang irriterende reformer. Når det gjelder denne Barcelona-duplexen, ble den fordelen imidlertid en ulempe, siden eierne ikke likte noen av utførelsene som ble valgt av byggefirmaet. For eksempel ville de foretrukket et tregulv i stedet for de keramiske fliser som er installert.

Men de var tydelige på at utskiftningen av fortauet til hele huset var et verk av stor betydning og en kostnad for høy. Derfor dro de til interiørarkitekt Mónica Pérez Santana, fra Estudio Cometalledo, for å gi en annen luft til huset bare med dekorative ressurser. Gulvproblemet ble løst med tepper som gjemte flisene og også avgrenset visuelt hvert miljø. Det siste var en viktig funksjon, siden dekorasjon av fellesarealer Den var basert på å skape et enkelt, diaphanøst rom som ga en følelse av romslighet.

Fra hallen passerer du, gjennom en bukt uten dør, til stuen, og ved siden av er spisestuen. For å styrke kontinuiteten ytterligere ble en veldig effektiv løsning brukt: å bruke en farge - i dette tilfellet oransje - som en kobling mellom de tre miljøene. Halllampen, møbeltrekket i stuen og de oransjemalte stolene i spisestuen avgrenser visuelt dette delte rommet. Dessuten brukes denne fargen også på verandaunderlag. Her organiserte interiørarkitekten en hyggelig sittegruppe med en sofa, en lenestol og et par salongbord som lar deg nyte hagen.

Monica Pérez Santana fokuserte også på kjøkken. Siden det var veldig romslig, ble i sentrum en daglig spisestue opprettet med to sammenføyde bord og flere sammenleggbare stoler. I tillegg hadde byggefirmaet dekket kjøkkenet med hvit flisebunn og tonemaling. Selv om det var veldig lyst, var det noe kaldt, spesielt med tanke på at det kom til å utgjøre mye av familielivet.

For å gjøre det mer koselig, ble veggen malt i en myk taupe, og spisestuen ble avgrenset med en matte. Loftet - uten tvil husets store attraksjon - var forbeholdt montering av en soverom type suite, med bad og terrasse. Igjen ble fargen brukt for å styrke følelsen av enhet: i rasteområdet ble det plassert et teppe av grå kokosnøttfiber, den samme tonen som veggene på badet ble malt. Når det gjelder møbler, var ideen ikke å lade plassen med en overflod av gjenstander.

De ønsket heller ikke å lage monotone miljøer med design i samme stil. Derfor ble utvalgte stykker av forskjellige materialer valgt. Som benken som fungerer som en konsoll i hallen, strykejernsbordet eller banansetene i stuen. En suggererende kombinasjon av former og utførelser som originale miljøer ble oppnådd med.

Annonsering - Fortsett å lese under Salon View

Stuen var dekorert med møbler av forskjellige stiler med fargen oransje som lenke. Sofamodell Habana, av Pepe Peñalver. Puter, fra Sleeping Company. Cometalledo Studio: bananstol, jernbord og sidebord. BSB teppe.

Hovedsoverom

På hovedsoverommet var hodegjerden polstret med nøytralt stoff, og nattbordene ble syltet i beige. For å utnytte støtteflaten bedre, ble vegglamper festet i stedet for bordlamper. Hodegavestoff, av Pepe Peñalver. Nattbord i Cometalledo Studio. Quilt, fra Sleeping Company.

Hovedsoverom

På en av veggene på soverommet ble det laget innebygde garderober med lakkerte DM-dører og veldig enkle håndtak. Den hvite finishen, i harmoni med veggen, gjør det enklere for frontene å integrere bedre og gå upåaktet hen.

Sitteområde

To varme toner, oransje og rød, stjerne dekorasjonen som en lenke i alle rommene i dette huset. PLANO>

Hall View

I hallen, i stedet for en konsoll, ble en gammel bank plassert. På toppen av dette ble tilbehør i moderne stil plassert som gir en attraktiv kontrast med alderen tre. Cometalledo Studio: benk, lampestativ og rød skjerm. Den polstrede benken er en familiearv.

Spiseområde

Ideen var å skape åpne områder, uten skillevegger eller dører som visuelt kammeret miljøene. Fra hallen kommer du derfor inn i stuen gjennom en bukt.

Kjøkkenet

Kjøkkenet var innredet med høye og lave moduler i trefinish. Avtrekkshetten ble valgt unntatt for å lette sammensetningen og at miljøet ikke er så oppladet. I kokesonen ble veggen flislagt til taket for å beskytte den mot flekker.

Kjøkkenet

Dens store dimensjoner tillot å organisere en daglig spisestue med to gamle furubord og flere sammenleggbare stoler.

Kjøkkenet

Kokesonen har en søkelys som lyser opp platen og arbeidsflaten for matlaging uten fare for forbrenning eller ulykker. Det er en lysstoffrør som er festet under høye skap og som betjenes med en bryter plassert på veggen. Tilbehør, av Habitat.

baderom

På badet var vasken innebygd på en benkeplate i marmor. Når det blir fløyet, er det rom under til å plassere tøyskurven og en avføring.

Veranda og hage

Utenfor ble det organisert et uteservering. I godt vær holdes vinduene åpne slik at stuen visuelt strekker seg til hagen. Uttaket holder møblene trygge mot regnet. Kettal møbler. Puter, fra Sleeping Company.

Planos

En meget vellykket kombinasjon for moderne kjøkken: rustfritt stål, tre og tilbehør i intense toner. Fra Bruguer Mix: FN.02.67, E4.30.75 og C8.45.55.



Kommentarer:

  1. Evian

    it was very interesting to read

  2. Dishicage

    Jeg er enig med alle ovennevnte.

  3. Ferghuss

    Jeg opplever at du ikke har rett. Vi vil diskutere. Skriv i PM, vi skal snakke.

  4. Tojadal

    This any urbanization



Skrive en melding