+
Informasjon

En moderne leilighet totalrenovert

En moderne leilighet totalrenovert

En urban leilighet, ligger i nabolaget Gracia, i Barcelona, ​​i en bygning fra 1970, og har blitt transformert etter en integrert intervensjon i et moderne, praktisk og lyst hus. Prosjektet med reform og dekorasjon er bestilt av selskapet Hogara, som fant et utdatert hjem. Målet var å tilpasse mellomrommene og finishene til behovene til de nye eierne, et par med to små barn.

Det nye prosjektet endrer fordelingen av mellomrom for å gjøre målerne lønnsomme og skape mer logiske miljøer. De 70 kvadratmeterne er organisert i stue med spisestue og integrert kjøkken, terrasse, tre soverom (ett av dem typen suite) og to bad.

Når det gjelder dekorasjonen, er en moderne stil skapt med tre og hvitt som hovedpersonene. Det grå komplementet. For å markere: bokhyllemøblene designet av selskapet som har ansvaret for arbeidet og som løper gjennom hele hallen og smyger seg inn i stuen. Den svarer til behovet til eiernes lager og skjuler samtidig noen strukturelle søyler i huset som følger hverandre i korridoren.

Home Made Simple
www.hogara.es
Passatge de Marimon 17, 1. 1
Barcelona
Tlf: 931 875 846

Reklame - Fortsett å lese nedenfor En reform som gir bredde

Denne leiligheten ligger i en bygning fra 1970. Før renoveringen var det en konstruksjon som svarte på datidens kanoner. Hogara-studioet, som har ansvaret for arbeidet og interiørdesignen, har forvandlet det til et lyst og romslig hus.

Kjøkkenet er integrert

Plassene er omfordelt for å gjøre de 70 kvadratmeterne av huset lønnsomt. Dermed integrerer stuen et spisehjørne og et kjøkken, åpent og avgrenset av en øy som også er en bar.

Det er installert syntetisk parkettgulv i hele huset, bortsett fra på badene.

Spisestuen: tre og svart

Detalj av spisestuen med trebord og lamper og stoler i svart. Gardinene skiller seg også ut med sin mørke tone.

Belysningsdetalj

Belysningsprosjektet er designet av Hogara. Innenfor vanlig bruk er det innført svarte lamper, noe som skapte en sterk kontrast med overvekt av hvitt og treverk i møbler og belegg. Detalj av taklamper på spisebordet.

Kjøkkenet

Kjøkkenet er organisert i et rektangulært rom i tre områder: øy som avgrenser plassen, lagringsmoduler i kolonne og L av arbeid.

Tilpassede løsninger

Etter reformen og med de foreslåtte løsningene har dagsonen fått bredde. I bakgrunnen, detaljer om løsningen for audiovisuelle som lavbenk. Dette blir fulgt av lagermøbler som går gjennom korridoren.

Lagerstang og søyler

Søylene, i tillegg til lagermoduler, integrerer apparatene, i stål. Kjøkkenøya er en gatekjøkken som avgrenser kjøkkenplassen.

L arbeidsområde

Kokke- og skrubbsonene er ordnet i L i lave moduler. Bare vannrette vasker på vasken. Veggen er dekket med fliser T-banen og maling

Mer organisering

Detalj om lagermodulene på øya.

Tilpassede hyller i hallen

Utsikt fra hallen til spisesalen. Lagermøblene er et tilpasset design fra Hogara, laget av tre og hvitt, for å løse lagringsbehovet til eierne. Designet integrerer noen søyler, som dermed går upåaktet hen.

Blank og tre

Bokhyllemøblene går gjennom hele hallen.

Hyller og rom

Den har hyller og lukkede rom.

Soverom alt i hvitt

Hovedsoverommet har et integrert bad. Den er innredet i totalt hvitt med et mazi skyvedørsskap.

Mye lagerplass

Sengen har lagringsplass under madrassen. Ved siden av bordet, en høy kommode.

Barnas soverom

Et av barnas soverom som, selv om det inneholder diskrete farnotater og barnemotiver i tekstiler, også bruker hvitt og tre.

Fra inngangen

Utsikt fra inngangen til soverommet.

Babys rom

Et annet av soverommene, med barneseng og stellebord.

Maxi skap

Den har også et sjenerøst skap med hvite fronter.

Bad med dusj

Badet har dusj.

Trevirke

Servantskapet introduserer tre på badet.