Kommentarer

Et gammelt renovert steinhus

Et gammelt renovert steinhus



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Da denne eiendommen som ligger foran Collegiate Church of Cangas, i Pontevedra, ankom bordet til Huga-studioet, var staten deprimerende. Etter mer enn fem års forlatelse hadde murene mistet glansen og hagen deres hadde blitt en katastrofe for ugress og skitt. Men den privilegerte beliggenheten det var i og det interessante utgangspunktet som alle

Reklame - Fortsett å lese under fortid og nåtid

Foran Collegiate Church of Cangas finner vi et hus som er blitt renovert med respekt for fortiden.

Edel materiale

For å utvide plassen er et nytt anlegg med sink utvendig lagt til.

Vel differensiert

Under rehabiliteringen var den gamle delen og de nye elementene godt etterspurt.

oppføring

Utsikt over inngangspartiet.

Ta grep

Huset har 278 kvadratmeter fordelt på tre etasjer.

Hall i to høyder Trapp i sikte Hev nivået

Takket være det faktum at de forlot øverste etasje, kan stuen ha veldig høye tak og ekstra vinduer.

Gavltak Trappdetalj Tak med trebjelker Åpenhetslov

På øverste nivå lar en gangvei med gjennomsiktige tak lyset komme gjennom.

vinduer bibliotek

Porten fungerer som et bibliotek.

Hvitt og tre

Enkelheten fungerer alltid.

Utsikt fra øverste etasje Takdetalj kjøkken

Kjøkkenet, med en moderne stil, står i kontrast til den originale steinmuren.

Øya med rød avføring fungerer som en improvisert frokostbar.

Steinkjøkkenveggdetalj Et sett bord

Utsikt over spisestuen.

trapper

I tillegg til trappene har huset heis.

soverom

Ligger i toppetasjen.

Studieområde

Også i toppetasjen.

bad

Med et takvindu for å la naturlig lys passere.

Andre bad

Minimalistisk stil

Bakfasade

Her har sink mer tilstedeværelse.

Fasadedetaljer bak Det er forskjell

I dette bildet kan vi identifisere den eksisterende delen, av berg og den tilførte delen av sink.

Utenfor livet

Bakhagen ble gjenfunnet og et uteplass ble lagt til.

før

Det var fasaden før.

før

Eiendommen ble forlatt i 5 år.

før

Han ba om en ropreform.

før

De originale elementene pekte på et utmerket resultat.

før

Salongen før rehabilitering.

før

Hagen før inngrepet.