+
Kommentarer

Et kjøkken med kontor, sentraløy og ... veranda!

Et kjøkken med kontor, sentraløy og ... veranda!

Mauricio Fuertes

Kjøkkenet, rektangulært, ble designet av Josep Cortina med skap foret med naturlig tre som gir varme til rommet. Den frie plassen til det sentrale området ble brukt til å installere en øy.

STERK MAURITIUS

NØKLER FOR REFORMEN

- Kjøkkenet integrert i spisestuen gevinst i bredde og dybde. Det tillater også bedre samhandling med spisegjester mens du jobber på øya.

- Lysstyrken øker i dette tilfellet med naturlig vei, siden dette kjøkkenet åpnes mot verandaen, som kommuniserer med hagen, og kunstig med lamper og panseret med innebygd lys.

- Møbelgevinster i personlighet takket være den valgte trefronten og collage keramikk som spisebordet er dekorert med.

TPB benkeplate i porselen. Mauricio Fuertes

Kjøkken med multifunksjonsøy

Med en sjenerøs arbeidsflate skiller øya med plate og vask ut for sine fronter laget av trebiter skåret med øks og strippet. På kokesonen skiller en arbeidsklokke med integrert belysning seg ut. Ved siden av øya ligger spisestuen.

Mauricio Fuertes

Forsiden av stilige skap. Spisesalveggen er utstyrt med et tilpasset veggskap som inkluderer en stålbelagt nisje, som skjenk. På bordet, en trio av lamper i industriell stil. Det handler om modellen Unfold, fra Muuto.

Lakkert stålbord designet av Josep Cortina. Turkos kopper og glass, fra Cado. Duk og kurver med planter, fra Calma House. Mauricio Fuertes

Tilpasset spisebord Et enkelt hvitt bord har tjent poeng med en deilig svart og hvit keramisk mosaikk som pynter konvolutten.

Kjøkkenplan med øy og integrert spisestue. Studien av arkitekten Josep Cortina hadde ansvaret for å gjennomføre denne reformen med sikte på å skape bredere og diaphanous rom å glede seg med familien.

infografikk

Lagring og apparater. L-formede fronter ble designet, alt fra gulv til tak, med oppbevaringsskap, hyller, vask og plass til å skjule ovnene, kjøleskapet, vaskemaskinen og oppvaskmaskinen.

Central Island I tillegg til å tilby lagringsplass i bunnen, har overflaten en vask, kokeareal og en sjenerøs arbeidsflate.

Spisestue Ved siden av øya ble den spisestuen i industriell stil satt opp, bestående av et stort bord med opptil ti personer og stoler. Naturlig lys sirkulerer fritt takket være installasjonen av skyvedører og vinduer.