Andre

Et totalrenovert familiens hjem

Et totalrenovert familiens hjem


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Et hus på 120 m2 med mange muligheter, men som trenger en total endring for å tilpasse plassene sine til behovene til en familie med 2 tenåringsbarn. Sandra de Benito, arkitekt og interiørarkitekt, hadde ansvaret for prosjektet og optimaliserte distribusjonen av miljøene. Hun har alltid i tankene hvordan hun fungerer "En frisk og original idé kan få mest mulig ut av hjemmet ditt."

Målerne er delt inn i tre soverom, to bad (ett av dem åpent for hovedsoverom og garderobe), et kjøkken og en stor stue. Interiørdesign satser på myke toner. Veggbalsam gir lysstyrke og får laminatgulvet i eik til å skille seg ut.

Parets barn trengte deres personlige plass, så Sandra de Benito var tydelig på at hun måtte lage spesifikke soverom til hver enkelt. Paret jobber i samme selskap -Centralias- han som ingeniør og hun som gårdssjef. Alle liker å glede seg over huset og øyeblikkene de tilbringer sammen i det. De krevde godt opplyste og komfortable miljøer for å nyte hobbyene sammen (poeng, matlaging, lese, brettspill, kino ...)

Derfor opprettet interiørarkitekt et praktisk rom for stue, spisestue og kjøkken. Dette området er et daglig møtepunkt, og i helgen liker eierne å møte vennene sine mens de forbereder et måltid eller middag.

I galleriet vil du se resultatet, bo etter opphold og staten huset var i før.

Sandra de Benito er forfatteren av Boho Chic Style-bloggen der hun samler prosjektene sine og alt som inspirerer henne. Alltid oppdatert med trender innen dekorasjon og arkitektur, som gjelder både hjem og lokaler.

Reklame - Fortsett å lese nedenfor Et familierom

Med plass til å samle hele familien (og mer) rundt et bord. To sofaer og en stor lenestol foran en modulær komposisjon for audiovisuelle. Tonene, nøytrale med mørkere toner i noen detaljer.

Hallen

På veggen som begrenser kjøkkenhallen, åpnet Sandra de Benito, arkitekten som har ansvaret for prosjektet, en glassåpning som lar lyset nå inngangen til huset. Den er toppet med en støttehylle og dermed er området frigjort for møbler. I bakgrunnen tilgang til salongen.

Stue

Med store doser naturlig lys deles plassen av stue og spisestue.

En lagerfront

Der det dekorative aspektet også er blitt ivaretatt. Høye og lave møbler med lagringskapasitet, TV-en og dekorativt tilbehør i en ekstra som gir personlighet.

Godt tilkoblet kjøkken

Denne utsikten viser tilgang fra stuen til kjøkkenet. Med denne løsningen er alle soner integrert, noe som letter passering og kommunikasjon.

Diskret foran skap

Langs korridoren, et skap foran.

Kjøkkenet

Kjøkkenet ble projisert til millimeteren slik at det hadde lagringsplass, arbeidsflate og en praktisk og funksjonell mini kontoret.

Alt i nøytrale toner med glassfronter i arbeidsområdet. Benkeplaten strekker seg på en halvøy som en frokostbar.

Et lyst kjøkken

Kjøkkenet får naturlig lys fra stuen. De valgte beleggene og fargene forbedrer lysstyrken. Tregulvet varmer utvilsomt miljøet. Foran på vasken er den som tilsvarer glassets åpning av hallen.

Utsikt over kjøkkenet

En annen utsikt over kjøkkenet.

Hovedsoverom

Hovedsoverommet har et integrert bad og et område, som tidligere tilsvarte en terrasse, også integrert i rasteområdet. I det er et arbeidshjørne opprettet.

På hodegavlen er det tilpasset møbler med hyller på hver side av sengen, som nattbord.

Omkledningsrom

Ved inngangen til rommet, garderobeområdet fra gulv til tak skap.

Studien

Studietabellen til hovedsoverommet hviler på en av hyllene som er opprettet mellom søylen og veggen, i overgangen mellom soveområdet på soverommet og terrassen omgjort til et studio.

Foran studioet ...

En kommode som fungerer som lagringsstøtte for skrivebordet eller til å lagre tilbehør.

Fra badet til soverommet

Utsikt fra badet integrert i soverommet til soverommet.

Fronten på vasken

Foran på vasken er dobbel, med møbler ferdig i naturlig tre. Dette badet har dusj med syre glassskjerm.

Ungdoms soverom

Ett av soverommene, ungdommelig luft, med et komfortabelt og romslig studieområde foran vinduet.

Andre bad

Det andre badet er delt inn i to mellomrom: det ene med dobbelt servant foran med veldig liten dybde og en dusj og det andre, uavhengig av et syre glasshjørne med toalett og bidet.

Lavt fond

På dette fotografiet kan du se den lille bunnen av servantskapet. På denne måten er plassen tydeligere og det har vært mulig å lage en komfortabel arbeidsdusj.

Svart og hvitt soverom

Nok et soverom med køyesenger og studieområde. Dette systemet med senger lar rommet være klart.

Før reformen ...

Dette var huset før reformen.

Kjøkkenet før reformen

Kjøkkenet før reformen.

Soverom før reformen

Soverom før reformen.

Før reformen

Før reformen.

Før reformen

Før reformen.

Før reformen

Før reformen.