Andre

En garasje omgjort til et nåværende og nordisk loft

En garasje omgjort til et nåværende og nordisk loft



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ser dette i dag loft ligger i en bygning fra det tidlige tyvende århundre i Barcelona, Det er vanskelig å tro at veggene i årevis bare har plass til biler, modelldeler og taklinger. Studien som har oppnådd denne vellykkede omstillingen har vært SIRËE, med interiørarkitekten Desirée García Paredes i spissen for prosjektet, som innrømmer at da hun fikk tilbud om muligheten til å transformere denne gamle garasjen, nølte hun ikke et øyeblikk: "plassen var perfekt for ønsker den dynamiske, unge og moderne eieren velkommen. " Men selv om forholdene i dette habitatet ikke var forenlige med livet, hadde dets industrielle essens mye sjarm, og et av hovedmålene var å bevare det.

Stedet hadde et særegent trekantet gulv på 60m2 som studioet løste ved å plassere to rom i hjørnene: i det ene, på badet og i det andre et garderobe. Resten av den åpne plassen er fordelt takket være en tremodul som også klarer å multiplisere kvadratmeterne. Inni er inngangen med et skap for å lagre strøk. Rett overfor kjøkkenet, som beholder en av de blottlagte murveggene og et gammelt arbeidsbord som ble funnet i garasjen. Når vi svinger, ser vi en trapp som inneholder under en bokhylle og som fører til den øvre delen der soverommet er.

For å bevare fortidens sjarm, er materialene som har blitt brukt under reformen "valgt slik at noen av dem kunne vært brukt på det tidspunktet bygningen ble bygget," forklarer Desirée. Blant dem den hydrauliske flisen, som definerer kjøkkenområdet som et dekorativt teppe; Macael marmor eller strippet tre. For å forene mellomrommene var alle vegger og tak malt hvite. Den sentimentale delen er gitt av dekorasjonsbitene fra familien til eieren som har blitt kombinert med mange planter for å få hagene som omgir huset inn i det.

www.siree.es

Annonsering - Fortsett å lese nedenfor Kunnskap finner sted

Trappen som fører til øverste etasje i modulen, der soverommet ligger, har blitt brukt til å plassere en bokhylle mot stuen.

Familieminner

De fleste av dekorasjonsbitene kommer fra eieren av familien, så i hvert hjørne kan vi merke sentimentale innslag for henne.

Den har tre

Denne tremodulen ble designet av DIRËE studio for å fordele plassen. Under den kan vi se inngangen med skapet inni.

Bli med og erobre

Veggene og takene ble malt hvite for å forene hele plassen.

Mørk fortid

Dette loftet på 60m2 i Barcelona var i flere tiår en garasje. I dag er et åpent, moderne og veldig koselig hjem.

oppføring

Når vi kommer inn ser vi til høyre et skap for å henge frakker og lagre sko og foran kjøkkenet.

rasjonalisering

Kjøkkenøya er et arbeidsbord som befant seg i den gamle garasjen og ble restaurert, og vi satte treverket for å gi det et gammelt utseende.

Avgrense mellomrom

På kjøkkenet avgrenser et teppe av hydrauliske fliser plassen mens konseptet holdes åpent.

Fra en annen epoke

Materialer som kunne vært brukt i oppføringen av det opprinnelige bygget, har blitt brukt for å opprettholde en dialog med ham, for eksempel Macael-marmor til kjøkkenbenken.

Murstein sett

En vegg med den originale settsteinen har blitt stående. Under det er garderoben, med en halv høydevegg for ikke å miste bredden på plassen.

Komfortsone

Utsikt over plassen som deles av stue og spisestue.

Spisestue

Spisesalen ved siden av en vegg for å ta mindre plass.

Dra nytte av høyden

En av få vegger i gulvet er baderommet, som ble liggende i middels høyde for ikke å miste følelsen av romslighet. På dette rommet, et loft som tjener til å lagre.

bad

For å få denne plassen, noe liten, til å virke større, ble det brukt en ødelagt tom flis i lite format.

bad

De har også satt noen messinginnslag for å skape en mer forsiktig og personlighetstemning.

bad

På gulvet ble det brukt en hydraulisk flis i blå toner og på veggene, i tillegg til de hvite flisene, ble en vaskbar hvit maling basert på vinylemulsjon brukt.

bad

Badet lå på et av tipsene i den trekantede planløsningen for å dra nytte av det.

før

I årevis har dette loftet vertskap for biler, modelldeler og taklinger.

før

Selv om det virket umulig å gjøre denne garasjen til en flat, så interiørarkitekt Desirée García Paredes at "plassen var perfekt for å imøtekomme den dynamiske, unge og moderne eieren."

før

Dette gamle bordet på bildet er det som ble restaurert for å bruke det som en øy på kjøkkenet.

før

Høyden på taket var en av hovedattraksjonene i denne gamle garasjen.

før

Dette var badet før reformen