Tips

En liten leilighet i størrelse, men stor med stil

En liten leilighet i størrelse, men stor med stil


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Avsatt". Dette ordet og et hammerslag gjorde Ben og Susanne til de nye eierne av et studio på 36m2 som ligger i en bygning som ble bygget i 1860 i London-området Islington. Deres eiendom var kun omstridt med et annet par siden husets tilstand var ganske dårlig, og fordi de var i en beskyttet bygning, var det mange hindringer som rådhuset la for å reformere det. Men dette frarådet Ben, arkitekt for studien Arkitektur for London, som så i dette mini-studioet mange muligheter.

For å gjøre det mer funksjonelt flyttet de soverommet og kjøkkenet og åpnet det for resten av huset. De ønsket å returnere fortidens prakt, så de fjernet lagene som tidligere eiere hadde lagt til i flere tiår. De dratt linoleumgulvet for å avsløre det originale treverket som de pusset. De originale listene hadde så mye maling på toppen at utformingen av dem nesten ikke ble merkbar, så de fjernet den. Myndighetene tvang dem til å gjenskape stilen fra det nittende århundre og begynte et krevende etterforskningsarbeid som gikk inn i naboene til å finne originale elementer og gjenskape dem. Blant disse elementene var peisen, som de tok i bruk igjen, og som de designet en front i Carrara-marmor for. det samme materialet ble brukt på kjøkkenbenken for å gi kontinuitet til plassen, og kombinert med en annen mer beskjeden, MDF, for skapene. Alle med et budsjett på litt over € 30.000.

Dette kontinentet med klassisk sminke står i kontrast til de dekorative stykkene, for det meste moderne design i nordisk stil og midten av århundret. Ser man bort fra reglene for dekorering av små områder, malte de veggene og taket på soverommet mørkegrå fordi "det gjør det mer koselig, og om natten kan du ikke oppfatte hvor rommet slutter," forklarer de.

www.architectureforlondon.com

Reklame - Fortsett å lese under Mye potensiale

Til tross for den dårlige staten han var i, klarte Ben og Susanne, eierne av denne 36m2 leiligheten i London, å se mulighetene den hadde.

Beskytt fortiden din

Leiligheten ligger i en beskyttet bygning som ble bygget i 1860, og rådhuset satte mange betingelser på tidspunktet for reformasjonen.

Stramt budsjett

På kjøkkenet kombinerte de en benkeplate i Carrara-marmor, funnet til en veldig god pris i et steinbrudd, med MDF til skapene.

klart

En moderne versjon av den tradisjonelle lysekronen henger i taket på stuen din.

endringer

Distribusjonen ble endret for å gjøre det mer funksjonelt: soverommet ble plassert i det forrige kjøkkenet og omvendt, og åpnet dette for stuen.

I brannvarmen

Peisen foran måtte utformes i tilpasset marmor for å gjenskape den opprinnelige stilen.

Originale lister

Listerne hadde blitt malt så mange ganger at designen ikke ble merkbar. De fjernet lagene og malte dem i hvitt.

Trinn hardt

Det originale tregulvet var dekket av linoleum. Den ble revet av og slipt for å gjenopprette fortidens prakt.

Motsetninger tiltrekker seg

Den klassiske gulvstilen har blitt kombinert med nåværende designstykker.

Stramt budsjett

De totale kostnadene for reformen var litt over 30.000 euro.

Følg ikke reglene

Det anbefales vanligvis å male et rom i lyse farger for å gjøre det større. Eieren av denne leiligheten gjorde det motsatte, og valgte en mørkegrå farge for å dekke vegger og tak og for å sikre at grensene til soverommet ikke virkelig vet det.

enkelhet

De valgte veldig enkle møbler til soverommet.

Børsteslag

Teppet og lenestolen er de eneste fargebeskjedene på soverommet.

bad

For å unngå å ta på en radiator og få plass, plasserte de speil som varmer opp og forhindrer tåke.

varme

For å visuelt gjøre badet større, fortsatte de å flislegge gulvet gjennom veggene.

Avslappende bad

Etter hvert som plassen tillot, valgte de å plassere et badekar i stedet for en dusj. En liten luksus

Klassisk badekar

De kjøpte et støpejernbadekar, men bena hadde for mange ornamenter for deres smak, så de erstattet dem med tre som malte i gult.

Familieportrett

Eierne Ben og Susanne, i stuen til deres 36 kvadratmeter store leilighet.



Kommentarer:

  1. Torr

    Bravo, what necessary phrase..., an excellent idea

  2. Willaburh

    Beklager at jeg forstyrrer... Jeg forstår dette problemet. La oss diskutere.

  3. Faule

    This variant does not come close to me. Can the variants still exist?

  4. Durr

    Excuse, that I interrupt you, there is an offer to go on other way.



Skrive en melding