Nyttig

Et hus som trekker fra utsiden i Amsterdam

Et hus som trekker fra utsiden i Amsterdam


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Luuk Smits

Nederlandsk boligarkitektur er preget av dype og trange rom. dette Det gjør at en leilighet har to hovedsider, koblet til fronten og baksiden av bygningene.

Det samme skjer i dette boliger som ligger i nabolaget Pijp, Amsterdamhvor den ene siden ser på en rolig og smal gateog den andre til en praktfull indre gårdsplass i bygningen med privat hage. Men for å forvandle det til det koselige og funksjonelle hjemmet det er nå, måtte det gå gjennom a reform i hendene på Immaculate Cantero, grunnlegger av Cantero Architecture. Kom inn og se resultatene!

Reklame - Fortsett å lese nedenfor Nøklene til reformering Luuk Smits

Målet var optimaliser bruken av eksisterende rom og få en stor lagringsplass integrert i boligområdene, alltid med ekstern tilkobling i tankene som a måte å utvide utsikten utover boarealetog fange naturlig lys.

Eik hjerte Luuk Smits

I den nye designen Alle områdene er organisert rundt "hjertet av eik", et stort delt garderobe som kommuniserer visuelt og romlig med begge sider av gulvet, de to hoved soverommene og de to utsiden.

En skatt for lagring Luuk Smits

Når du får tilgang til garderoben, det ser ut som om du er inne i et trekabinett, bare avbrutt av de to inngangene og taklyset.

Både interiør og eksteriør er fulle av praktiske lagringsplasser, noen av dem skjult og uventet.

Tidløs komposisjon Luuk Smits

Øvre etasje stråler ut Nøytral atmosfære skapt av kontrasten til de hvite veggene mot det mørke gulvet, i sin tur danner en tidløs sammensetning.

Stil preget av materialer og teksturer Luuk Smits

Men ogStilen bestemmes også av materialer og teksturer, siden eik brukes i alle møbler, og sofistikerte elementer av svart børstet metall brukes i de fleste interiørdesigndetaljer.

Et garderobe fullt av fordeler Luuk Smits

Tilgang til garderoben er også en inngang til naturlig lys Det kommer fra det tilstøtende soverommet.

Tilgang til alle rom Luuk Smits

Omkledningsrommet kobles sammen med en glasskorridor med metallrammer, hvorfra tilgang til alle rom på gulvet, gir kontinuitet og lar lys trenge dypt inne.

Hallen Luuk Smits

Hallen fortsetter med den langstrakte strukturen så karakteristisk for boliger, med tre som en trofast hovedperson.

Opplyst inngang Luuk Smits

Som vi ser, lyset som kommer utenfra genererer en varm og hjemmekoselig atmosfære som inviterer deg til å være hjemme.

I tillegg møblene som omgir benken og skjenken, er fulle av skuffer. En mest genial lagringsløsning.

Mellom to etasjer Luuk Smits

noen enkle spiral trapper i svart metall, koble begge plantene med finesse.

Zen-bad Luuk Smits

I badden varmt treverkden håndlagde blå keramiske fliserog naturlige lavasteiner, skape et avslappet og rolig miljø.

Naturen levende i byen Luuk Smits

den naturlig lavasteinsink Det er elementene som utgjør forskjellen i dette rommet, takket være dets naturlighet og kunsthåndverk.

Hageforbindelse Luuk Smits

Den nåværende designen understreker forbindelsen med utsiden med en full åpning i bakfasaden til hagensom gjenspeiler den gjennomskinnelige forlengelsen som eksisterer i første etasje.

Plan for gjeldende distribusjon Cantero Architecture

Informasjon: Med tillatelse fra Cantero Architecture.

//www.canteroarchitecture.com



Kommentarer:

  1. Malale

    Hva snakker alle disse menneskene om i kommentarene? O_O

  2. Rutger

    the Relevant message :), it is worth knowing ...

  3. Mikak

    Det er rett og slett den fantastiske ideen

  4. Heathley

    Nei, motsatt.

  5. Anguysh

    Jeg tror du gjør en feil. Jeg foreslår å diskutere det. Send meg en e -post på PM, vi snakker.



Skrive en melding