+
Andre

En leilighet på 60 m2 tilpasset en familie

En leilighet på 60 m2 tilpasset en familie

Denne 60 kvadratmeter store leiligheten, som ligger i den første Eixample av byen Valencia, kastet bort sjarm, men den var ikke veldig funksjonell for paret med et lite barn som nettopp hadde flyttet til den. De tre soverommene korsetterte interiøret mye, og eierne følte seg ikke komfortable i det, så de bestemte seg for å legge det i hendene på arkitekten Anca Luciana Rotaru for å tilpasse det til deres behov. "Det var nødvendig å generere væskerom, uten å miste identiteten til et utvidelseshus, med høyt tak og originale lister." Dette forklarer Anca hovedmålene med denne omfattende reformen som ble lagt til "genererer så mye lagringsplass som mulig, siden huset var beregnet på en familie med et barn."

Noen ganger må du miste noe for å vinne. Og det var dette som skjedde i dette huset. Arkitekten bestemte seg for å avstå fra et av soverommene, slik at innbyggerne levde uten smalhet. Dette rommet var delt mellom kjøkkenet, hovedsoverommet og to garderober i tak til gulv som fungerer som garderobe og som spiskammer og vaskerom. Kommunikasjonen mellom rommene var også grunnleggende. For å gjøre dette erstattet Anca skilleveggen som stengte kjøkkenet med en glassvegg og åpnet en ny dobbeltbladdør mellom barnas soverom og stue, "på denne måten oppnås et stort fellesrom som lar det lille barnet observeres mens spille, "sier arkitekten. Når det gjelder finishen, ble de originale tredørene restaurert, og bevaret utformingen av lister, og det ble arrangert to typer gulv, "en porselensflis og et tre, som skiller sirkulasjonsrommene til de tre rommene som utgjør huset ".

Interiørdesign og dekorasjon er like vennlige og funksjonelle som gulvet i huset. Alle detaljene er ivaretatt, fra porselensknappene til dørene til de elektriske bryterne og de samme hvite, svarte, grå og brune tonene dekker alle rommene. Fargebeskrivelsen er levert av plantene, "som gir liv og gir friskhet fra utsiden til det indre av huset," avslutter Anca. En lykkelig slutt

www.homelabdesign.com

Det kan interessere deg:

- En perfekt leilighet med klassisk sjarm

- En leilighet i nøytrale toner

- Før og etter en rimelig renovert loft

- Før og etter: Et gulv fullt av lys og farger

Annonsering - Fortsett å lese under lykkelig familie

Et par med et lite barn flyttet til denne leiligheten på 60 kvadratmeter som ligger i den første utvidelsen av Valencia. Arkitekten Anca Luciana Rotaru hadde ansvaret for å tilpasse den til dem.

Komfortsone

Utsikt over stuen. Arkitekten restaurerte de originale listene for å bevare essensen i huset.

Fargepalett

På en nøytral bakgrunn basert på grå, hvite og svarte er det gitt slag med sterkere farger.

detaljer

Plantene gir friskhet til rommene.

Glassskap

Kjøkkenet kommuniserer visuelt med stuen takket være glassdører.

Grå materie

Kjøkkenet fortsetter også med fargepaletten til resten av huset.

Mer tre

Trebenkeplater gir den varme berøringen.

Stor kapasitet

Hver detalj er ivaretatt for å få mest mulig ut av plassen.

Alt integrert

Apparatene er blitt panelet slik at alt integreres perfekt.

Få plass

Det ble besluttet å dispensere fra et soverom for å utvide lagringsplassen. På bildet er skapet som ble opprettet som et spiskammer og vaskerom.

Funksjonalitet ved føttene

Et flislagt gulv dekker gjennomgangsområdene. I bakgrunnen, barnas soverom og til venstre baderomsdør.

Første inntrykk

Detalj av inngangsdekorasjonen.

Se hvor du tråkker

Takket være bruken av to etasjer ble passasjearealene til rommene differensiert.

Fortjent hvile

Utsikt over soverommet, dekorert i gråtoner.

Ut av skapet

Soverommet som ble fjernet ble brukt til å lage et skap.

Frokost i sengen bad

Med samme etasje som inngangen, oppnå visuell kontinuitet mellom mellomrommene.

Hvitt og grått To billetter

Det ble vunnet i flytende kraft takket være installasjonen av en dør på barnerommet.

Alltid i sikte

Dermed kan paret overvåke sitt lille barn fra stuen.

serenity

Det samme fargeområdet har blitt brukt på dette soverommet.

brytere

Hvis du er oppmerksom, kan du se hvordan omsorgen er ivaretatt i minste detalj.

Forrige fly Gjeldende kart Bra plante