Tips

Et hus å bo i ro

Et hus å bo i ro


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

I dette huset, av nybygg, lokalisert i en urbanisering av El Port de la Selva, Gironadet er store vinduer De tilbyr en misunnelsesverdig oversikt over miljøet. Til sin fordel er tomten med skråningen den ligger på, delt i tre terrasser, og det utmerkede arbeidet til Martí & Sardà Arquitectes-studien, Sergi Monterde-riggeren og selskapet Construcciones Porfit. På det høyeste nivået er huset, med en fantastisk terrasse som går gjennom hele hovedfasaden; i mellomtiden, en parkett-solarium med basseng og i den nedre, en olivenlund.
Prosjektet fremhever anlegget, som bryter sin lineære form for å utnytte utsikten bedre og få større privatliv med hensyn til nabobygninger; en endring som også bringer litt bevegelse til bolig. Når det gjelder interiøret, tilpasser distribusjonen seg behovene til eierfamilien, et par med tre barn. Plassen var organisert rundt en stor stue, med integrert kjøkken. Fra stuen har du direkte tilgang til hovedsoverommet, med et bad, og fra motsatt side begynner en bred gang, som fører til ytterligere tre soverom og et andre bad. Fraværet av garderobeskap i disse rommene skyldes en enkel grunn: at alle hadde utsikt og at fra klokken tre var tilgang til terrassen.
Soverommene er designet bare som hvilemiljøer, mens gangen er optimalisert med flere innebygde garderober. Eieren var ansvarlig for dekorasjonen, en virkelig lidenskapelig om emnet.
I stuen skapte han en familieatmosfære, med sin egen stil og gode ideer. Overrasket over hvordan han organiserte å være rundt to sirkulære salongbord og et falmet teppe i blå fargetoner med vintage effekt, som samler en sofa med sjeselong, to lenestoler og tre pufer. Han spilte også med kontrasten fra chiaroscuro.
Sofaen gir klarhet og lysstyrken forbedres, spesielt med bakgrunnsveggen, panelet i antracittgrå. I sin tur er denne fargen til stede i par lenestoler og i kjøkkenmøbler, som er den dominerende fargen. For soverommet valgte han naturen i de ristede tonene og la igjen i ungdyrene, at fargen i sengetøyet hadde mer tilstedeværelse, for å oppnå et pluss av vitalitet. Utenfor, i solarium og basseng, designet som et basseng og på kanten av skråningen, uten å endre landskapet, hersker det rolige.

Reklame - Fortsett å lese nedenfor Et hus med flott utsikt

Huset ble designet med store vinduer og direkte tilgang til en stor, forhøyet terrasse, før benken der bassenget ble bygget. I motsetning til den hvite fasaden, med rene og rette linjer, den varme blandingen av teksturer fra lamell-snekkeriet, steinmuren og parketten. Solsenger, fra Merchant of Venice. Lykter, fra India & Pacific-butikken.

Bassengområdet for avslapning

Bassenget, langstrakt og smalt, ligner et basseng som uten å forandre landskapet gir en følelse av friskhet. Herfra, på kanten av tomtens naturlige skråning, kan du nyte den privilegerte utsikten over omgivelsene.

Et rom tilknyttet utsiden

Et stort vindu i stue gir panoramautsikt over landskapet, oversvømmer interiøret med naturlig lys og smelter det sammen med det ytre. Følelsen av romslighet øker med den diaphanøse fordelingen av stuen, der kjøkken og spisestue deler plass. Sofa, fra Merchant of Venice. Bord, fra Coco-Mat. Stor pouf, fra Cado. Teppe av Luzio.

En vegg skiller seg ut i antracittgrå

Paneler i mørket på veggen i rommet som mottar mer lys forhindrer gjenskinn. Denne suksessen gir også et pluss dekorasjonsstil. På venstre side, døren som fører til soverommet. Lenestoler, fra Merchant of Venice. Flexo, fra Artemide. Gulvlampe, av Pilma, med hvit lampeskjerm. Lave møbler, av tre, av Strange Earth. Puter: rosa, av Lu Ink og beige, av Filocolore.

En uteservering

Utenfor huset vekker denne uteserveringen enkelheten i landslivet. Blant oliventrær opprettholder den i den nedre delen av tomten den visuelle forbindelsen med konstruksjonen, selv om den ser ut til å være utenfor den. Duk, fra India og Stillehavet. Flettede boller, fra Merchant of Venice. Hvite puter, fra Coco-Mat.

Spisestue i king size

Den er opplyst av to lamper som med kolossale skjermer forstørrer denne plassen uten å lade den opp. I tillegg er de proporsjonale med det ekstra lange trebordet, skreddersydd. Lamper, av Santa & Cole. Tabell laget på bestilling, og banker, av La Bòbila. På den, klut, av Lu Ink. Beige puter, av Coco-Mat. Direktørstoler, til salgs i Pilma.

Rensede linjer på kjøkkenet

Åpent til stuen, kjøkkenet ble designet med glatte dørskap for å opprettholde den nåværende estetikken i stuen. Et pluss av stil: lampenes metallgrå, i harmoni med rustfritt stål. Klokke av Frecan. Kjøleskap, fra Smeg.

Kromatisk harmoni på kjøkkenet

Fronten til matlaging og vask var beskyttet med et panel i samme farge som skapene. Med denne fargenheten får kjøkkenet større visuell vekt og relevans, selv om det er konsentrert i en enkelt vegg. Kjøkken, laget av Construcciones Porfit, i laminert laminat og med rustfritt stål benkeplate. Bell, fra det frecanske firmaet. Kokeplate, Foster. Siemens ovn.

Distribusjonen av kjøkkenet

Parallelt mellom kjøkkenet og spisestuen er det en bred passasje som gjør sirkulasjonen mer flytende. Ved siden av kjøleskapet er en innebygd garderobe, fra gulv til tak, nyttig som spiskammer og skjenk. Herfra starter en hall, utstyrt med flere skap, som fører til soverommene. Kjøleskap, fra Smeg. Tepper, fra Zara Home, i naturlig fiber.

Et soverom uten tilsetningsstoffer

Soveromsdekorasjonen i solbrune farger harmonerer med naturfiberteppet og eikegulv. Miljøet, veldig naturlig, får en mer feminin og retro luft med støvete rosa penselstrøk. Hodegavl, av Gemma Povo, i smijern. Sengetøy, fra Filocolore. Lenestol, fra India og Stillehavet, i skinn. Gulvlampe, av Pilma. Gardiner laget av Cortinova.

Avslappende atmosfære på badet

Treverket og veggenes stukk, med sin tekstur og dets forskjellige nyanser, ga badet en ekstra dose varme, perfekt for å motvirke den raffinerte utformingen av den veggmonterte vasken, med innebygd kran. Belagt belegg, fra Weber, påført av Porfit Constructions. Hansgrohe dusj.

Veldig funksjonelt ungdoms soverom

Tresokkelen er, i tillegg til en praktisk veggbeskytter, et ultra-varmt hodegjerde, som beskytter to senger, festet og plassert i kø, for å optimalisere plassen. Hvite og grønne sengetepper, pute med bokstaver og kvadrant, av Filocolore. Trykt dyne, av Luzio. Puter: beige, fra India og Stillehavet; og fuchsias, fra El Corte Inglés. Mesa av Ikea. Gardiner, fra Cortinova. På gulvet, puter, fra Coco-Mat.

Plan og fordeling av boliger

- Bruken av farger som en kobling mellom miljøer og et sentralt element for å gi samhold til stuen. I denne plassen, diaphanøs og med et integrert kjøkken, er en av veggene, inkludert en dør, panelet i antracittgrå. Med samme farge møbeltrekket til to lenestoler i stuen, lerretet til regissørstolene i spisestuen og alle kjøkkenmøbler ble valgt.
- Engasjementet for spisestuelamper er en leksjon i stil. I metallgrått og med design av overlagrede skjermer med moire-effekt, harmonerer de med benkeplate og apparater.



Kommentarer:

  1. Pendragon

    I'm sorry, but, in my opinion, mistakes are made. La oss prøve å diskutere dette. Skriv til meg i PM.

  2. Baen

    Akkurat det er nødvendig. Jeg vet at vi sammen kan komme til et riktig svar.

  3. Salvador

    Hvorfor er det?

  4. Stamitos

    Jeg er helt enig.



Skrive en melding