Informasjon

Dette huset er en virkelig privat Eden

Dette huset er en virkelig privat Eden



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dette huset ligger på en bakketopp Golgata av Pollença, har uslåelig utsikt over gamlebyen i denne mallorkanske byen. Pollença-kirken, Puig de María og Alcudia-bukten utmerker seg som viktigste referansesteder i et imponerende panorama, som kan nytes fra ethvert punkt på plottet.

Denne privilegerte beliggenheten ble forelsket i de som nå er deres eiere, selv om noen endringer ville være nødvendige for å tilpasse huset til familiens behov. Reformen - et arbeid der hovedhensikten var å introdusere noen forbedringer for å gjøre den mer komfortabel - ble utført av fagfolkene i selskapet LF91 Project Management og arkitekten Jaume Alomar.

Den viktigste endringen ble utført på fasaden. De typiske landstedene på øya har få og små åpninger i veggene. Derfor ble det åpnet for flere vinduer for å få lys. Inni ble en ny distribusjon utviklet; I tillegg ble de originale beleggene erstattet av Malloquina stein og veggene malt hvite. Landskapsprosjektet var også spesielt nøye, for å dra full nytte av den vakre hagen og bassengområdet.

Huset er organisert i to rektangulære volumer på to etasjer - begge med skråtak mot et vann - som er artikulert av en sentral kjerne, også av to etasjer og flatt tak, der den vertikale forbindelsestrappen og hovedinngangen ligger . I første etasje var fellesarealene til huset: kjøkkenet åpent mot spisestuen og en stor stue med tilgang til verandaen. Første etasje var forbeholdt de sørvendte soverommene, som garanterer tilstedeværelse av naturlig lys om dagen, og badene.

Hovedsoverommet, utformet som en suite, med garderobe og bad, har direkte tilgang til en terrasse som ligger på hovedfasaden. Med store skyvevinduer, som forsvinner fullstendig når de er åpne, er utsiden utvendig del av denne eksklusive sjarmen.

Når det gjelder interiørdesignen, ble de nøytrale tonene på belegget den perfekte bakgrunnen for det nøye utvalget av moderne designmøbler, som ble kombinert med rustikk i stuen. For å kle på miljøene ble vanlige møbeltrekk og diskre utskrifter valgt, uten anstrengelse, i nøytrale toner for stuen og i varme og rolige farger på soverommene. Uansett er den ledende tråden i begge etasjer en rolig, lys og fremfor alt veldig behagelig dekorasjon med tre som stjernemateriale.

Annonsering - Les videre nedenfor Med visninger

Under verandaen ble det laget et spiseplass beskyttet mot solen og veldig behagelig, med et sett flettede lenestoler i fiber og et teakbord, av aktuell stil. Bord og stoler, fra Tot Interiors.

Et fredelig miljø

Bassenget til dette mallorcanske huset var innrammet med en typisk øystein; selv om det i området nær glasset, vekslet det med et trebelegg. Tonene fra begge materialene bidrar til å forbedre den blå fargen på vannet. Atmosfæren ble fullført med et forførende solarium.

Solsenger av aluminium, modell Horizon, i Tot Interiors.

Tilkoblede mellomrom

Med glassdører med sjenerøse dimensjoner som vender ut mot hagen, er naturlig lys og suggererende utsikt nøkkel i dekorasjonen av stuen.

Denne innhegningen forsterker følelsen av lysstyrke ytterligere og åpner sittegruppen utendørs.

Balansert blanding

I dekorasjonen av stuen ble moderne designmøbler kombinert med rustikk stil, for eksempel gulvlampen, laget av resirkulert drivved. På nøytral bakgrunn, med vegger, gulv og møbeltrekk i lyse farger, ble grønne og rosa penselstrøk lagt til i detaljer og komplement.

Gulvlampe, designet av Emma Loftus for Tot Interiors.

L-fordeling

Stuen, der skorsteinen som er innebygd i veggen skiller seg ut, er ledet av et unikt bord, laget med en resirkulert almvedørsdør.

Sengetøy sofaer, fra Tot Interiors. Puter, fra Versmissen. På bordet: lysestaker, etter Day Home og skål, av Rina Menardi; Alt i Organic Studio.

Topp spisestue

Dens generøse dimensjoner tillot å plassere et spektakulært bord tre meter langt, akkompagnert av ti stoler. Belysningen ble løst med en taklampe med fem skjermer.

Bord, stoler og teppet dhurrie, i Tot Interiors. I bakgrunnen, på konsollen, sirkulære marmorskulpturer, fra Versmissen.

Hodegavl og putetrekk

Hodegavl og putetrekk, designet og laget av Tot Interiorismo.

Varm luft

Sengen ble plassert på et privilegert sted, foran dørene som fører til terrassen, for å nyte utsikten. Takket være kombinasjonen av ristede og blå toner ble en rolig og elegant atmosfære gjenskapt. De ble kombinert med møbler av forskjellige tresorter og stiler.

Panoramautsikt

Terrassene, som ligger på forskjellige nivåer på grunn av den bratte skråningen av landet, er forbundet med hverandre med trapper og store murforede planters. Disse veggene, sammen med kledningen av fasadene, gir bygningen en nøkternhet og gir en perfekt integrasjon av konstruksjonen i landskapet.

Avslappende oase

Den glaserte overflaten og utsikten gjør dette badet til et magisk, varmt og behagelig sted. Med badekar og dusj er områdene perfekt definert takket være beleggene og en skjerm som kombinerer et fast ark med glassdør.

For to

På badet til hovedsoverommet ble det montert et tre møbel som løper langs hele fronten, med en syntetisk benkeplate som integrerer et par vasker. Kranene var innebygd i veggen, og for å forbedre følelsen av visuell amplitude ble en rammeløs måne plassert.

brikker

Erstatt i middager og uformelle måltider
Duken for enkeltpersoner. I tillegg til enklere og mer praktisk å plassere, er de perfekte for friske og lette presentasjoner. Brett og individuell rotting, i Tot Interiorismo.

Toalett hjørne

Lag et garderobehjørne med møbler som er integrert i soveromsdekorasjonen. For å vinne i visuell rikdom, velg et bord og en stol i forskjellige stiler, eller i forskjellige farger og materialer.

Skap foran

Hvis du er heldig nok med en bred gang, kan du designe en innebygd garderobefront som kjører hele veggen.

Husk at for å passere komfortabelt,
Anlegget må måle minst 1,50 m bredt, da denne lagringsløsningen vil trekke fra seg omtrent 60 cm fra passeringsområdet.

Åpent kjøkken

Ettersom de er brede og visuelt åpne områder, ble det spilt i kontrast til stiler og utførelser, slik at begge ble avgrenset: på kjøkkenet dominerer det blå og i spisestuen, det naturlige treverket. Et ensartet gulv gir en følelse av kontinuitet.

Kjøkken designet av Estils i Formes Pollensa med Bulthaup-møbler.

Gulv til tak moduler

Et mer aktuelt alternativ enn den klassiske kombinasjonen av høye og lave skap på kjøkkenet er å gruppere moduler fra gulv til tak på en av frontene og la den andre være fri for høye møbler. En ideell distribusjon for å få visuell amplitude.

Lysestake

Distribuer lysestaker i forskjellige deler av hagen - på bordet, på gulvet, hengende fra et tre, markering av en sti -, for å gi spesiell belysning på sommerkvelder

Håndmalt servise

Dekorerte stykker, håndmalt servise ... Få deg redskaper designet både for funksjonell bruk og for å vise seg ved bordet. Keramisk gryte, fra
Dagens hjem Treplate, fra HK Living.

Første etasje plan

Første etasje plan.

Første plan

Første plan.