Informasjon

Total reform

Total reform


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Studentleilighet, og samtidig den andre boligen til en familie av Jerez. Barna vokser opp og kommer til å bo i Madrid, for å studere, og foreldrene besøker dem ofte. Den opprinnelige distribusjonen av dette huset på sekstitallet passet ikke dagens behov fra eierne. De var tydelige på at en reform skulle gjennomføres for å omorganisere plassen. De overlot prosjektet til studiet av arkitektur og interiørdesign til Almudena Rebuelta, som har gitt huset en ny identitet. Hvordan? Med en distribusjon åpent konsept at kl bli med kjøkken-spisestue-stue Det favoriserer møtet i dagområdet, og det er forenlig med å respektere personvernet i de tre soverommene huset nå har.

Riving av unødvendige skillevegger, integrering av korridormålere i den nye hallen, eliminering av inngangsdøren ... alt er endringer som forlenger perspektivet og oppnår mer amplitude, reell og visuell. I tillegg, i denne etasjen, passer det åpne konseptet som en dress tilpasset elevenes hverdag. Brødrene kan bo sammen hver dag i det åpne rommet, deles av stue og kjøkken: nyte frokost, lunsj og middag, se på tv, prate, høre på musikk eller hvile ... Møblene i dette åpne området også Det favoriserer møtet.

For å fremheve, a hjørnesofa, med mye kapasitet slik at vennene som besøker dem og hele familien føler seg komfortable, og en ekstra lang bar som, festet til kjøkkenhalvøya og med høy avføring, er en aktuell, veldig funksjonell spisestue. Arkitektostudioet var også vellykket med å skape en visuell kontinuitet med kledningen, spesielt med tre. den skap eik på kjøkkenet gir mye varme til huset, og harmonerer med den nye plattformen som, med arrangementet av lamellene, utvider den visuelt. I motsetning til treverket, hvite vegger som gir lysstyrke, og et refleksglass for å dekke en av dem, noe som gir dekor til stilen og som med sin speileffekt også skaper en følelse av større bredde. Opplevelsen til en profesjonell blir også verdsatt på soverommene. For de tre er det distribusjon og tilpassede design, som har utnyttet plassen til fulle, for eksempel arbeidshyller som er vegg-til-vegg-hodegjerder og beisede eikebord.

ÅPNE KONSEPFORMASJONER:
Begrepet viser til en veldig funksjonell distribusjon, egnet for leiligheter, som samler flere miljøer i samme rom. Å slå ned unødvendige partisjoner og eliminere noen dører er nøkkelen til denne typen arbeid, men det er andre grunnleggende problemer som må løses som disse to: Fluidsirkulasjon. Det oppnås ved å lage imaginære korridorer for å gå fra et miljø til et annet, uten å møte noen hindringer. Delende elementer. Det er ingen partisjoner, men møbler og ad hoc-løsninger som definerer miljøene: kjøkkenbarer, rekkehusbord, dobbeltsidige hyller ...

Annonsering - Fortsett å lese nedenfor Visuell tilkobling

Fordelingen av gulvet endres fullstendig etter riving av noen skillevegger. Kjøkkenet er nå integrert i stuen, og ved å få dybde
og perspektiv fra begge miljøer, skapes en følelse av større amplitude. Reform og interiørdesign av Almudena Rebuelta-studien. Sofa, av Ikea. Bord, vaser og tepper, fra Zara Home. Bilde, av Cristina Rebuelta.

Blanke detaljer

Vil du si at sofaen møbeltrekk er farge ... føflekk? mink? Disse ubestemmelige tonene er godt egnet til lette børstetrekk. Du vil se hvordan de får lys og lettelse. Vaser, bord og hårpute, fra Zara Home.

Godt utstyrt

Høye og lave skap, stor arbeidsflate med U-distribusjon og ekstra lang bar. Dette kjøkkenet til Almudena Rebuelta kan være en inspirasjon for mellomrom med få meter. Neff ovn og mikrobølgeovn. Husholdning, av Zara Home.

kontraster

Å dekorere med tilbehør i forskjellige teksturer er en ufeilbarbar ressurs for ethvert hjørne av huset for å vekke nysgjerrighet og få stil. Vase, fra Zara Home. Bilde, av Cristina Rebuelta.

Mer stil

I stuen skiller seg veggen på sofaen dekket med speilrefleksglass ut, et materiale som, ved å reflektere kjøkkenet og spre klarhet i rommet, gjør grensene til rommet uskarpe,
og slik at det virker som bredere. Effekten blåser: et bilde av livlig kromatisme på hvitt. Puter, Zara Home, bortsett fra den største, som er fra A Loja do Gato Preto, hvor teppet også kommer fra, plassert på armen på sofaen.

Benkeplate i to høyder

Halvøya på dette kjøkkenet avgrenser plassen, som i andre hus, men her er utformingen annerledes: den reiser seg og strekker seg for å utvide overflaten og skjule kjøkkenet delvis fra stuen. Silestone benkeplate og arbeidsfront.

Ingen dører

Reformen fokuserte på å gjøre sirkulasjonen mellom miljøene mer flytende. Derfor er tilgang til rommet direkte fra hallen, ved å dispensere med døren som skilte dem. En suksess: visuell kontinuitet, som oppnås med bruk av tre på vegger og gulv og oppnås
Få plassen til å se større ut. Blomsterpotte, av Kenay Home. Stage, av Savia Wood Design. Teppe av Ikea.

Tilpasset snekring

Leiligheten har mange tremøbler, med raffinerte og funksjonelle linjer, designet av studien av Almudena Rebuelta. På denne siden er de viktigste delene av interiørdesign forfengelighet fløyet, på radiatoren.

Studietabell

På denne siden er studietabellen sentrale deler av interiørdesign.

I galleriplan

Maleriene i denne etasjen er overraskelsesfaktoren, som tilfører farge og personlighet. I for mange hus kan du se hans fravær! Hvis din er en av dem, så la deg gå og kjøpe kunst! Bilde, av Cristina Rebuelta.

Montert garderober

Det indre av interiøret er forfengelighetsbordet, på radiatoren, de monterte garderobene og studiebordet.

baderom

Det mørke treverket, som er til stede på skrivebordet, kubehyllene og servantskapet - på forrige side - er koblingen mellom
Soverommet og badet. Roca servant og toalett. Håndklær og tilbehør, fra
Til Loja do Gato Preto. I hodegavlen, detaljer, om Tiger.

Vanskelig plass

Den optimale fordelingen av dette soverommet, som ligger ved inngangen til huset, og med en veldig uregelmessig planløsning, har gjort det mulig å integrere badet, i et eget rom og å ha et skrivebord. For sengen i dette rommet ble det også designet en arbeidsgavle-reol.

Nåværende design

Skrivebord og terninger designet av studioet til Almudena Rebuelta. Tekster, av Sandra Marques.
Klokke, fra Zara Home. Pincet, av Leroy Merlin. Sengetøy, fra A Loja do Gato Preto.

Vegg til vegg

Sengen får fremtredende karakter med en maksi hodegjerde. Det er et bibliotek med arbeidsflyt, med brostruktur og symmetrisk distribusjon. For å utnytte plassen mer, valgte vi justerbare lampetter i stedet for bordlamper og lette designbord, dannet av en øvre og nedre hylle, festet til gulvet.
Sammensetning av hodegavvegg, designet av Almudena Rebuelta studio. Bilde, av Cristina Rebuelta. Brodert sengeteppe, fra Zara Home.
Teppe med hår og puter i tre- og hvetoner, fra A Loja do Gato Preto.

Veldig koselig

Eikhodegavlen, med en hylle som fungerer som nattbord og bokhylle, harmonerer med den myke paletten, et vintage punkt, valgt for stoffene.
Puter og sengetøy, Zara Home. Bilde, av Cristina Rebuelta.

Style pluss

Husker du putene utsmykket med tilbehør? Den nåværende versjonen av de klassiske detaljene er dekorative kanter, slette eller mønstrede, som du kan se i disse putene, av A Loja do Gato Preto.

Boligplan

Boligplan.



Kommentarer:

  1. Auden

    Hva snakker alle disse menneskene om i kommentarene? O_O

  2. Seymour

    disgusting to read

  3. Bentley

    Jeg er enig med deg!

  4. Kylen

    Was it interesting?



Skrive en melding