Nyttig

Denne eneboligen er fantastisk

Denne eneboligen er fantastisk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ligger i en boligområde i nærheten av Barcelona og nybygd, eneboligen designet av Jeg studerer Grané Martí Arquitectes, Det er perfekt for Veronica og Quim, deres eiere. Husets beste: a innglasset fasade som forbinder den med en veranda og hage, og dens funksjonelle distribusjon, med de essensielle partisjonene. den interiørdesignstudio Espais Balmes Det hadde ansvaret fra begynnelse til slutt av alt: dekorasjon, møbler, tekstiler, belysning, belegg ... Resultatet: miljøer med visuell kontinuitet, men ikke homogen, fusjon av stiler og blanding av teksturer.
I stuen, nervesenteret i huset, ble det opprettet to miljøer: stue og spisestue. Hver og en har sin egen plass, avgrenset av to tepper og av plasseringen av sofaen som, plassert på tvers av den glaserte veggen, vender ryggen til spisesalen. Tilkoblet med sistnevnte gjennom en bukt uten dør, for å gjøre sirkulasjonen mer flytende, er kjøkkenet. Det ble betraktet som en møteplass og ikke bare for tilberedning av lunsj og middag. Til fordel for den: den har en rektangulær planløsning og har samme lys og samme panoramautsikt over hagen som stuen. For å få mest mulig ut av en slik lys og behagelig utsikt, ble sentrum av kjøkkenet optimalisert med en stor halvøy, med en tallerken, og en frokost- og lunsjbar som, støttet på den første, veldig nært vinduene. Fra begge deler er den visuelle forbindelsen med utsiden total. På den lengste veggen i rommet, en ekstra lang benkeplate med vask, skap, ovner og kjøleskap. I den motsatte enden av kjøkkenet, med tilgang fra stuen, lå soveromssuiten. Lyset og hagen, som også er en del av den, betinget distribusjonen, godt løst med en skillevegg som ikke når taket. På den ene siden, mot utsiden, var rasteområdet plassert, og på den andre, garderoben; bak som er badet.
Endelig overraskelsen som redder huset: a andre etasje, med et areal på mer enn 20 m2, som er tilgjengelig fra hallen. Den er diaphanøs, den har en annen fortau, hvis den er under steingods, her er den en rustikk plattform, og dekorasjonen gjør det til et flerbruksrom.

Reklame - Fortsett å lese under Friluftsliv

På verandaen, under den terrasserte pergolaen, ble det opprettet en spisestue i urban stil, i gråtoner. Avslappet miljø inkluderer solsenger, puter, bokser ... og en dominerende og vital farge: oransje.
Spisestue, av El Corte Inglés. Solsenger, fra Habitat. Puter, av Luzio og India og Stillehavet. Fra den første butikken kommer trekassene, og fra den andre kurvene. Teppe av Coco-Mat.

Maksimal klarhet i rommet

Persienner er enkle for å redusere intensiteten av naturlig lys i stuen. Når de er gjennomskinnelige, nytes utsiden fortsatt fra innsiden, og følelsen av romslighet i oppholdsområdet opprettholdes. Estores, fra Bauhaus. Bokhylle, skreddersydd i lakkert DM, av Carpentry Balmes. Lenestol og stor pute, av Luzio; liten pute, av Filocolore.

Åpent og lyst rom

Med suksess av vinduer, uten forstyrrelser, og en dekorasjon basert på harmonien i farger og materialer, oppnås en visuell ensartethet i stuen som forbedrer romfølelsen. Sofa Protos, av Perobell. Puter: rosa corduroy, Filocolore og røde striper og blomster, Luzio. Rundt bord og rutete, av Coco-Mat. Firkantet bord, fra Zara Home. Flexo, av Luzio. I bakgrunnen, maleri av Verónica Hernández Arenas. Pavement, av Pavigrés. Interiørdesign, studio Espais Balmes.

Felles plass

Sofaen, plassert med ryggen til spisestuen, fungerer som et skilleelement i stuen, men siden ryggen er lav, avbryter den ikke den visuelle forbindelsen mellom de to skapte miljøene.
Bord designet av eierne av huset og laget av Urban Marquises. Stoler og ristet stoff, av Luzio. Lampe, fra Mec Collection. Teppe av Gra

Blanding av teksturer i spisesalen

En maxi flettet fiberlampe fokuserer oppmerksomheten i spisesalen, avgrenset med et teppe med ultramyk hår. For å understreke: de forskjellige fargene på stolene som med sin slitte maling gir en vintage og industriell luft til miljøet.

Kommunikert kjøkken

Passasjeområdet som forbinder stuen med kjøkkenet.

Kjøkken med utsikt

Distribusjonen forfølger et klart mål: visjonen om hagen mens du lager mat og spiser daglig. Derfor vender halvøya, utstyrt med komfyr, og kontoret, med en tverrstang som hviler på benken, utover. Benkeplate, fra Silestone. Bell, fra Pando. Tallerken og ovner, fra Siemens.

En bar på kjøkkenet

Møbler fra Espais Balmes studio, utført av Carpintería Balmes. Lampe og avføring, fra Ikea.

Stue

I denne åpne plassen, plassert i første etasje, med en sofa og sidebord, ble det skapt en uformell atmosfære for å lese, chatte, slappe av ... Ved siden av danner et bord med en datamaskin og en lenestol med et innhyllende design arbeidshjørnet. Skrivebord, Mangelbord og sofa, av Ikea. Svanestol, designet av Arne Jacobsen i 1958, redigert av Fritz Hansen.

Et veldig funksjonelt soverom

På soverommet skiller en skilleveg resten av garderoben. Med denne inndelingen er sengen plassert foran vinduene, og fra den kan du bare glede deg over det ytre og den ekstraordinære lysstyrken. Hodegavl med dobbel side av Nani Marquina. Nattbord og lampe, fra Ikea. Sengetepper: beige, fra Zara Home og trykt, fra Coco-Mat.

Grå gnistrer på badet

På badet deler en lys flislegging, med flere nyanser, fremtredende rolle med det runde badekaret og landskapet som det kan sees fra. Blue Moon-badekar, fra Duravit. Håndklær, fra Zara Home.

Servantområdet

Azulejos, av Porcelanosa. Møbler, designet av Espais Balmes, laget av Carpintería Balmes. Servant av Palomba-samlingen, av Laufen. Kraner, av Zucchetti.

Fly og ideer

Kjøkken med tilgang til utsiden
Når det er en terrasse, en veranda eller en hage som er koblet til kjøkkenet, skal fordelingen lette tilgangen til utsiden uten å hindre maksimal glede av landskapet. Løsningen på dette rommet, rektangulær, er en halvøy med komfyren installert slik at mens du bruker den, kan du se hele kjøkkenet og omgivelsene utenfor.