Kommentarer

Et vakkert loft nylig renovert loft i Santander

Et vakkert loft nylig renovert loft i Santander



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

David Montero

En ung kvinne leter etter sitt første hus, har bladd og klikket en stund uten å finne noe som interesserer henne. Men en dag, uten å vite veldig godt hvordan, oppdage nettstedet til Aedificare-studioet. Hans Selfmade Aedificare-seksjon, med sitt motto "Kjøp en leilighet som er klar til å leve som du vil", erobrer den. "Samme natt sendte jeg deg allerede en e-post," forteller han oss. "Jeg lette etter en helt ny leilighet, med en stil som jeg likte."

Og på nettstedet så jeg ferdige hjem, renovert til minste detalj av deres ÆTEAM, som de liker å bli kalt, som skilte seg ut for deres nåværende estetikk og gode design. Det som nå er huset hans, et loft og sentralt loft på 45 m2, i Santander, er et av prosjektene hans. Studien forteller oss om den forrige tilstanden i huset og reformen: "det var et mørkt rom, nesten uten naturlig lys".

Annonsering - Fortsett å lese under CHIC DECORATION David Montero

Stuen er for eieren av dette loftet ditt tilflukt når du kommer hjem. Med skråtak og polstrede vegger er det ekstra varmt uten å miste en stil av stilen. Få møbler, men med god design, og et teppe i full farge, er nok til at denne plassen på noen få meter er personlig og sløsende.

Sovesofa, av Maisons du Monde. Puter, av Gancedo. Lenestol og salongbord, fra DecadesXX. Om dette, tilbehør, Zara Home og bukett, Flores Lucrecia. Sidebord av Comodé Møbler. Teppe av Javier Velarde. Interiørdesign, fra Aedificare studio.

RUMFORBINDELSE David Montero

Etter renoveringen av leiligheten ligger spisestuen nesten i sentrum av den; i et område med konstant gjennomgang mellom stuen, kjøkkenet og soverommet, atskilt med en innglasset skillevegg. En full suksess med dekoen: velg tabellen med sirkulær form for å gjøre sirkulasjonen mer flytende.

Stolene kommer fra Feira da Ladra, det populære og eldste markedet i Lisboa. Mesa av Ikea.

ET NYTT ANSIKT David Montero

Det upåklagelige bildet som loftet ser ut skyldes i stor grad den totale renoveringen av beleggene. Den markante kontrasten av hvitt og grått på vegger og tak, sammen med det nye klare gulvet med en utslitt patina, utgjør en elegant og tidløs base for å utvikle interiørdesignprosjektet designet for den unge kvinnen som skulle bo i huset.

Den originale pendellampen, med flere lampeskjermer fra andre arbeider utført av Aedificare, er et design av studioet, som hadde samarbeidet fra Technical Light for installasjonen. Klassisk laminatgulv, i bleket teak, Quick-Step.

SLAV RYDME David Montero

Husets galleri, som tidligere er glemt, er i dag en gjenvunnet plass som tilbyr eieren de øyeblikkene av avslapning som er så nødvendig for å koble fra alt. I helgene, i bred dagslys, er det et deilig hjørne, som er koselig med et nytt gitter og rull rullegardin av tynn bambus.

Silla, fra El Rastro de Madrid. Klær, fra Ceca til Mekka.

Ryddet rom David Montero

Den ultraklare spisesalen dekorasjonen sprer naturlig lys og får den til å vises bredere. Denne rivningsfølelsen bidrar også til riving av det originale taket - som bjelkene er opprettholdt - for å få høyde i dette området, og åpningen som forbinder det med galleriet og forlenger det visuelle perspektivet.

På konsollen, skallen og grisen, fra Comodé Furniture. Plate, av Paul Fuentes. På bordet, arrangement, av Flores Lucrecia, og tilbehør, av Doméstica Santander.

DIVER UTEN BORTER David Montero

Interiørdesignstudioet tok til for å farge for å avgrense romets omgivelser visuelt og introdusere samtidig fokuspunkter som gir energi til dekorasjonen.

Kjøkkenmøbler, fra OB Kitchen, i laminert glans, med benkeplate i marmor. Griffin, av Franke. Azulejos, fra Complementto, i Lostal. Cactus, fra Commode Furniture.

David Montero KJØKKEN MED FÅ MERE David Montero

I dem er en balansert fordeling mellom benkeflaten - nødvendig for å tilberede mat - og matlagings- og vannområder. Kran og vask er fra Franke.

STOR IDEA David Montero

Soverommet er atskilt fra stuen med et glasshjørne, lettere enn en tradisjonell skillevegg. Dette har et gyllent refleksglass som, Aedificare påpeker, “i henhold til tidspunktet på dagen og belysningen, blir det et speil som multipliserer rommet nesten uten å innse det”.

Svelger, malt av Alfonso Piñeiro. På kjøkkenet, kjøkkenutstyr og krydder, av Doméstica Santander.

TIL RETTIGHETER David Montero

Glassveggen og -dørene ble designet for å dele det diapanete gulvet på loftet, men utseendet introduserer et pluss av design, som gir rommet unikhet. I tillegg lar det naturlig lys strømme uten å møte hindringer. I harmoni med treverket gir flere bambusrullegardiner privatliv til soverommet når det er nødvendig.

Vegg designet av Aedificare og laget av Carpintería La Nogalera.

EGEN STIL David Montero

To steamy gasbind gardiner skiller soveområdet fra garderoben og øst for badet. Effekten på soverommet: de gir miljøet en mer feminin luft og ikke lader plassen. Uten skillevegger, med større åpning enn noen dør, får rommet visuell dybde og sirkulasjonen er flytende.

Klærne kommer fra butikken De la Ceca a la Meca.

Avslappende atmosfære David Montero

Eieren ønsket et rolig dekor til soverommet sitt, noe som ville favorisere hvile. Derfor innarbeidet studien miljøet, der hvitt er dominerende, naturlige toner og teksturer; og valgte å gi maksimal betydning til hodegavvegg. For å gjøre dette, gjenvunnet han den originale mursteinen fra veggen på husets vegg og skapte et stort rutenett av lakkert furu, som fungerer som en ramme for et panel av flis.

Puter, av Gancedo. Dynetrekk, dyne og pledd, Zara Home.

BAD MED CHARACTER David Montero

"Etter det plettfrie hvite fra hele huset finner vi en liten kromatisk overraskelse," sier de fra Aedificare. De viser til den rosa glassmosaikken som kretser rundt denne plassen. I kontrast har en levende rød duo - glassvask og sirkelspeil - en enorm visuell innvirkning.

Bassenget, fra Regia. Grifo, fra Nobili. Glitrende mosaikk, av Hisbalit. Vintage-speilet ble reddet av studioet i et av verkene hans. Håndklær, fra Zara Home.

IDEER FOR KOPIERING: Tilpassede design David Montero

De er løsningen for "vanskelige" rom som de gir sin egen stil, uten å redusere den nyttige plassen. Her sentrerer maxi hodegavl-panelet, designet av Aedificare, sengens stilling, som det gir en ekstra dose varme. Nattbord, av Maisons du Monde.

Jord som utvides David Montero

En lett tone har den effekten, men den påvirker også retningen til lamellene. På dette loftet løper de parallelt med fasaden slik at planten ser lengre ut. laminert Classic, i bleket teak, fra Quick-Step.

MELDING TIL CHEER David Montero

Velg brikker du liker. Å starte morgenen med et ideelt frokostsett er en formel lykkelig til fingerspissene. Keramikk, fra innenlandske Santander. Arrangement, av Flores Lucrecia.

SPESIELLE TEXTILER David Montero

Animer decoen med en blanding av puter. Hemmeligheten bak en elegant kombinasjon er at minst en er spektakulær. Som den laget med geometriske fløyelsskinner, av Gancedo.

| Hearst Infographic

"Det første som ble gjort var en total riving av skillevegger og tak, skaffe en diaphanous plass og få tilgang til båsene i bygningen, for å få høyde i salongområdet og dermed nå den totale plassen." Siden den gang blir loftet omgjort til et nytt hjem, der hver beslutning tar sikte på å sikre at sirkulasjonen er flytende og at lyset ikke finner hindringer, alt sammen med sikte på å visuelt utvide plassen.

Vegger, tak og bjelker blir liggende tomme, et laminat med hvit patina er installert og en glasert skillevegg er valgt for å dele anlegget inn i to områder: dag og natt, selv om den visuelle oppfatningen er at den er klar. Andre nøklene til prosjektet De fokuserte på å gi sin egen stil til huset, differensiere det. Aedificare sikter blant annet det kromatiske spillet som er laget på kjøkkenet; Området er faktisk inngangen til huset, så førsteinntrykket skal være positivt. "Kontrasten mellom møbelets turkise med en rosa fliser gjør at vi ønsker å se mer." Når vi fortsetter, fortsetter han, "utsikten er bare rettet mot taket i spisestuen, der de synlige bjelkene har blitt brukt til å løfte en sky med vintage tulipaner med et justerbart lys, som om natten blir et regn av tulipaner."

Allerede i stueområdet inviterer tre elementer "oss til å bo litt lenger": den grågrå veggen, loftet og teppet, gjør det til et ekstremt koselig rom. Bruken av tre bidrar til denne følelsen av tilflukt, som er til stede i stuen / spisestuen-kjøkkenet, og også på soverommet. I den overrasker en furu hodegavl med sine store dimensjoner og varme effekt. Resultatet av denne reformen oppfylte drømmene til den unge eieren: komfort, design, lys og funksjonalitet.

Erkjennelse: Cristina Rodríguez Goitia