Andre

En renovert leilighet med ekstra belysning

En renovert leilighet med ekstra belysning


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

dette 65 m2 flat, lokalisert i en bygning i 1865 i et sentralt og tradisjonelt nabolag i Madrid, begynner en ny scene etter reform av arkitekten og interiørarkitekten Eduardo Herrero Borrell, i spissen for arkitektur, design og rehabiliteringsstudio Herrero Architect & Partners. Den opprinnelige tilstanden var nesten ødeleggende, med en veldig avdeling distribusjon, flere innvendige rom, kupplede tak, skrå gulv og vegger, i tillegg til en veldig skadet struktur på grunn av fuktigheten og virkningen av termitter.

Under arbeidene strukturen, bjelkene og søylene ble reparert de ble forsterket, vegg- og takfliser ble plassert for å forbedre deres termiske og akustiske isolasjon, og elektrisitets-, rørlegger- og gassinstallasjonene ble fullstendig renovert. I tillegg distribusjonen tok en total vending; Nå er den funksjonell og moderne, akkurat som eierne ønsket. I dag, i hovedfasaden, er det stue og hovedsoverom, og innover: kjøkken, andre soverom og bad.

Den største prestasjonen: huset virker større, det er ingen mørke opphold og alle får naturlig lys med løsningene ad hoc av arkitektstudioet. Når det gjelder dekorasjonen, blanding av gamle og moderne stykker. De arvelige, for eksempel stue skrivebordet eller den nederlandske bronsen spisestuen lampe, dele fremtredende med møbler av andre stiler. Den klassiske sofaen chester, i hvitt skinn, er kontrapunktet til en annen mer aktuell sofa, polstret i oransje, og begge harmonerer med bordet og stolene i forskjellige farger i spisestuen. Ved siden av dem detaljer med mye deco-interesse, for eksempel en lysende svart gulvlampe, to matt hvite vaser, stripete og geometriske tepper ... For å skille seg ut som en vanlig tråd mellom miljøene: de hvite veggene og tregulvet ipe, som er installert på lekter.

Annonsering - Les videre nedenfor. Med to miljøer

Distribusjonen av stuen, med vendt sofaer, lar deg få plass bak en av dem: et kontorområde, med et skrivebord årgang og arbeidsbibliotek, som nyter rikelig med naturlig lys.

sofa Rive Droite, fra firmaet Ligne Roset. Hvite vaser: fra BoConcept og A Loja do Gato Preto.

blank

Speil, radiatordeksel og hvite gardiner smelter sammen med veggen for å gi en nesten plettfri overflate ved siden av sofaen, i en levende oransje. Med denne fargekontrasten får møbeltrekket maksimal lettelse.

Speil, designet av Philippe Starck for Kartell-firmaet. Vaser, fra A Loja do Gato Preto.

En familieklassiker

Skrivebordet årgang, fra trettiårene og i perfekt stand, skiller seg ut i stuen for sin eleganse, men også for sin opprinnelige beliggenhet i sentrum av rommet.

På skrivebordet, en grå vase formet som et rør, fra A Loja do Gato Preto.

Med karakter

Sofaen chester, polstret i hvitt skinn, deler en fremtredende rolle i dette området i rommet med et stort formatmaleri og visuell innvirkning. Ved siden av dem mix av stiler: moderniteten til den lysende svarte lampen og stereoens retro bill.

sofa kongefra Natuzzi Puter og teppe, fra BoConcept. Lamper: stående Jazz, Vibia, og i taket, Glo-Ball, Flos. Til venstre for sofaen, på veggen, arbeidet til Pilar Capulino.

For overbeviste musikkelskere

Hjørnet der det å lytte til musikk er svært viktig. I dette møbelet årgang, ventilforsterker Filarmonía, designet av Ricardo Hernández, av Ars Sonum, og CD-spiller 288, fra Copland.

Stykker med visuell påvirkning

Dette klasseromsmiljøet er en leksjon i stil. Hvert element har relevans og interesse, men settet balanseres av harmonien mellom fargene svart, hvitt og grått.

Funksjonell fordeling

Før renoveringen av huset hadde plassen som kjøkkenet opptar i dag, ingen vinduer. Men med riving av skillevegger og åpningen av et stort forgjeves, utnytter det nå lysstyrken i stuen.

De originale søylene og bjelken, som dukket opp under arbeidet og ble forsterket, gir miljøet en rustikk luft og avgrenser den visuelt.

detaljer

Tabell, Habitat. Stoler og tepper, fra BoConcept. Reformasjon, av arkitekt og interiørarkitekt Eduardo Herrero Borrell.

Vintage essens

På kjøkkenet gjenskapes sjarmen fra andre tider med fasede fliser, granitt og estetiske apparater årgang.

Serie apparater kolonifra Smeg. Oppvaskkluter, fra A Loja do Gato Preto. Teppe, av Ikea,

Ekstra lysstyrke

Gjennomsiktig rammer gjør fronten til den innebygde garderoben til et dekorativt element med større visuell interesse. I tillegg til å være plassert på veggen overfor soveromsvinduet, blir det en overflate som multipliserer naturlig lys.

Bør de alltid gli?

Denne typen åpning velges vanligvis i soverom med redusert plass, der sengen ligger i nærheten av skapet. Men hvis dørene er smale blad, er klaffåpningen også et alternativ. Puter og rosa teppe, fra BoConcept.

Trinnrom

Ipe-plattformen var et sentralt materiale i reformen for å gi samhold til prosjektet. Dette bildet viser en av søylene i spisesalen og passasjen til badet.

Til høyre, selv om det ikke sees på dette bildet, er det andre soverommet, som ikke har noe vindu, og er nå et rom som er åpent for hallen; Dette utnytter det naturlige lyset som kommer inn gjennom terrassevinduene.

Bad med nyanser

De som er lagt til av den grå flislagte veggen, en bakgrunn som myker den mørke finishen på servantskapet og bringer lys til rommet. Baderomsutstyr, fra A Loja do Gato Preto.

Med loft

Takhøyden i det andre soverommet er høyere enn resten av huset; en verdifull ekstra plass, som reformen ble til en bokhandel med en catwalk.

Puter og teppe er fra A Loja do Gato Preto.

En suksess

Lag et innebygd skap under trappen som fører til loftet.

Høyt i taket, boareal.

Høyden er kanskje ikke nok til å vinne et rom, men andre alternativer som ekstra lagringsområde kan studeres. I dette huset ble det laget en bokhandel med gangvei.

Reform gjennomtenkt

- Løsningen for naturlig lys for å nå det indre av huset, med et langstrakt gulv og uten vinduer, var riving av en skillevegg der spisesalen nå ligger og åpningen av en stor åpning i kjøkkenveggen.

På denne måten får de to miljøene ekstra lysstyrke og visuell amplitude. I dag er denne bukten med benkeplate av granitt også et praktisk pass som sparer turer mellom kjøkkenet og spisestuen.

- En annen ufeilbarlig ressurs for å oppnå lysstyrke: speilene som er plassert på veggen i spisestuen, som ligger i den ideelle høyden for å lett forplanting av naturlig lys.


Video: Gyldentann Terrasse - Verdal (Juli 2022).


Kommentarer:

  1. Car

    Dette er et verdifullt budskap

  2. Regenweald

    Veldig god idé

  3. Dozilkree

    Denne nydelige frasen vil komme godt med.

  4. Aibne

    I den er det noe. Nå ble alt klart, tusen takk for hjelpen i dette spørsmålet.

  5. Tojakree

    Virkelig selv når jeg ikke tenkte på det før



Skrive en melding