Informasjon

Et hus sør for Mallorca

Et hus sør for Mallorca


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Eieren av denne gamle landsted han stolte på opplevelsen av Mallorcanske arkitekt Arnau Panadés da han bestemte seg for å reformere det. Målet var å gjøre det om til et mer moderne hus, som ville ha alle dagens bekvemmeligheter, men uten å miste sin landlige essens eller sin sjarm; Og slik har det vært.

Huset sett fra utsiden, opprettholder steinfasade og til og med frukttrær som allerede hadde, men nå inneholder viktige forbedringer som gjør det mulig å gjøre mer liv utendørs. Blant dem muliggjør to verandaer, bygger et forhøyet basseng og integreres i miljøet, og installerer en stor jernglass som ligger i en hvelvet passasje - før bestemt til lagring - antar en sjenerøs inngang til naturlig lys og "bokstavelig talt" åpner huset for landskapet. Når det gjelder interiøret, endret arkitekten distribusjonen for å gjøre den mer funksjonell. De to mellomrommene som fikk mest utbytte av endringene var kjøkkenet og stuen, siden de nå har flere vinduer og meter. Årsaken er åpenbar: de er opphold der du bruker mye tid, og de er også møteplassen for å være sammen med familie og venner. Derfor er kjøkkenet virkelig noe annet. Det kan sies at livet i huset dreier seg om det fordi det er et åpent rom der arbeidsområdet deler plass med spisestue og stue; men også, det har direkte inngang fra gaten og en tilgang til verandaen som går foran bassenget.

Det er dekorert, som resten av husets rom, med enkelheten til en oppdatert og funksjonell rustikk stil; der du satser på det hvite i vegger og tak, og et keramisk fortau som etterligner leirflisene. En veldig vellykket kombinasjon som skaper lyse og samtidig koselige rom og i tillegg gir kontinuitet til de forskjellige miljøene i huset. I stue og soverom er det som skiller seg mest ut dekorativitetens naturlighet, basert på blandingen av Rått møbeltrekk med rustikke møbler laget av naturlig tre. Her, som på kjøkkenet, oversvømmer tilstedeværelsen av naturlig lys de to miljøene og klarer å koble interiøret med det ytre.

Annonsering - Fortsett å lese nedenfor Utsikt over verandaen med en uteservering.

Her skiller seg ut den store buen og den kupplede passasjen som fører til kjøkkenet. Til høyre for bildet er gjerdet som skiller dette området fra bassenget. Teakstoler og bord med jernstativ er fra Tempo Mobles.

Huset har den originale steinfasaden og til og med frukttrærne.

På bildet starter en annen av verandaene til huset hvor en trapp som fører til taket starter, som brukes som et solarium når godt vær ankommer, og også som utsiktspunkt.

Bassenget er integrert i det omkringliggende landskapet.

Ligger på et lavere nivå enn resten av huset, det smelter sammen med horisonten og miljøet naturlig. Det er også et utmerket utsiktspunkt for å nyte solnedgangene. Puter og brett, fra Ikea.

Boområdet var orientert mot inngangen til naturlig lys.

I tillegg, for å koble interiøret med det ytre, ble sofaene plassert mot begge sider av døren som fører til verandaen; salongbord og bokhylle i kirsebærtre; Alt fra Tempo Mobles.

God ide

Den hvite fargen, som oversvømmer hele rommet, og takhøyden multipliserer det naturlige lyset og skaper følelsen av større amplitude.

Kjøkkenet og spisestuen deler en plass

som er koselig med kombinasjonen av eikeskogen til Xey-møblene, til salgs i Cuinart, og de rustikke beleggene. Bord og stoler, av Tempo Mobles. Oppvaskmaskin, fra Siemens.

På soverommet ble det laget en stor nisje som erstatter det tradisjonelle hodegavlen.

For å dekorere rommet ble flere teksturer kombinert og rå toner blandet med ristet. Bord, lampe, puter og gardiner; av Tempo Mobles.

På soverommet

Åpningen avsluttet med en bue, som skiller seg ut for sine dimensjoner og rammer inn baderomsdøren, skiller rasteområdet fra garderoben.

På badet er det en halvinnfelt vask i et trekabinett.

Designen ligner et gammelt badekar, og dets spesielle tiltak gjør det mulig å installere to kraner med knivkontroller.

Planen viser inndelingen av huset i to forskjellige soner, som danner en L.

Den som okkuperer mer areal og har et kvadratisk gulv består av en hall, som fører til to soverom og stuen; og hovedsoverommet. Det andre området er en langstrakt og diaphanous plass med kjøkken, spisestue og stue.



Kommentarer:

  1. Yor

    And there are other deregistrations?

  2. Krany

    And that we would do without your excellent idea

  3. Hartley

    Hos noen alfabetisk алексия)))))



Skrive en melding