Andre

Renovering i et rekkehus

Renovering i et rekkehus



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Høyden på takene, innhentet av trebjelker, og fordelingen av de 95 m2 i to høyder, fascinerte eierne av dette gamle fiskerhus ligger i Barcelona-byen Villasar de Mar. Como transformasjonen til et hus krevde en reform noe spesielt, de dro til teamet av interiørarkitekter til Modus Vivendi. Sammen bestemte de seg for å beholde originale elementer i huset og kombinere dem med avant-garde løsninger for å oppnå veldig personlige miljøer preget av blandingen av stiler. Tømrerutvinning var nøkkelen. Inngangsdøren til huset, vinduene og de synlige bjelkene De ble rehabilitert med antikaromabehandlinger. Når det gjelder distribusjonen, var modifikasjonene rettet mot å oppnå bredere rom som bedre tilpasser seg dagens behov. For eksempel ble den gamle korridoren innlemmet i stuen der eksistensen av uopprettelig fuktighet i veggen var skjult bak fargerike glasspaneler.

Passasjen til resten av huset gjøres nå gjennom en original halvsirkulær bue. Herfra får du tilgang trappen som fører til første etasje, toalett og kjøkken. Siden toalettet hadde små dimensjoner, valgte interiørarkitektene en slående dekorasjon som verdsatte den begrensede tilgjengelige plassen. For dette dekket de hver vegg med forskjellige materialer, vekslende fliser og maling i oransje og blått. I tillegg balanserte de proporsjonene på toalettet ved å senke taket visuelt med fibergardiner. Kjøkkenet utvidet også og den ble lysere, og erstattet en del av skilleveggen som kommuniserer med terrassen med en vegg av fortau. Det ble opprettet et spiskammer ved siden av, der et originalt murhvelv ble opprettholdt. I første etasje ble hovedsoverommet - åpnet med en skyvedør - ferdig med et garderobe, som ble uavhengig av rasteområdet med en Pladur-skillevegg, og badet ble også utvidet for å gjøre det mer funksjonelt . Når det gjelder gulvet, ble det valgt en varm parkett i første etasje og rustikk katalansk tuff i første etasje, som står i kontrast til dagens designmøbler.

Annonsering - Fortsett å lese under Salon

Stuen ble malt hvit for å styrke det naturlige lyset som kommer inn gjennom vinduet.

Under en fargerik billedvev, kjøpt i Marokko, var det en hylle, av Ikea og en sofa, av Herma.

Inngangsbue

En original halvsirkulær åpning kommuniserer stuen med resten av huset.

På veggen ble det plassert glasspaneler som skjuler veggens fuktighet. Designen, veldig moderne, står i kontrast til den rustikke luften i den katalanske tuffen som brukes til å bane gulvet. Tabellen er gjenopprettet. Fiberteppe i Ikea.

fasaden

Vindusgjerdet og treporten er originalene som huset hadde, tidligere hjem til en familie av fiskere.

Kjøkken med spiskammer

På kjøkkenet var det plass til å plassere et spiskammer med det hvelvede taket i to høyder, siden i det laveste området ble det opprinnelige hvelvet, av synlig murstein, bevart. Pantryet var møblert med en modul designet av Modus Vivendi, med hyller, avtagbare kurver, garderobe og flere skuffer.

Lysere kjøkken

Kjøkkenet ble utvidet ved å innlemme det tilstøtende rommet.

For å motta naturlig lys ble en del av veggen som kommuniserer med uteplassen erstattet av fortausklosser. Møbler designet av Modus Vivendi. Bautek benkeplate.

Barnas soverom

På jenterommet skiller en rødmalt bue rasteområdet, dekorert i hvitt, fra lekeplassen, malt i gult. Servant, fra Duravit. Fra Ikea: Benno toaletthylle, seng og nattbord med hjul.

Lite bad

Kombinasjonen av belegg preger hele reformen. Fliser, oransje maling toppet av et stort speil og blå maling vekslet på toalettveggene.

Gå til soverommet

Soveromsdøren glir; Når den åpnes hindrer den derfor ikke tilgang til garderoben.

Glasspartiene letter overføring av naturlig lys inn i korridoren.

Hovedsoverom

Soverommet ble uavhengig av garderoben ved hjelp av en Pladur-vegg malt i sjokoladefarge med aluminiumsprofiler. Når du ikke hadde nattbord, ble en praktisk hylle plassert på hodegavlen. Strukturen av garderoben, hyller og kurver, av Ikea.

baderom

På badet skiller den fargerike kombinasjonen av materialer seg ut.

Området på veggen over toalettene ble igjen uten flislegging; del ble brukt til å plassere et speil og del ble farget indigo, som om det var et maleri. Servant, av Villeroy & Boch. Toalett, fra Duravit. Bil, av Pom D'or. Håndklær, av Monesal Grass.

PLANO

Hovedpunktene i reformen:

- Stuen, kjøkkenet og soverommet ble utvidet

- Installasjoner og belegg ble fornyet