Andre

Tidligere et gammelt kontor, nå en vakker 30-meters leilighet

Tidligere et gammelt kontor, nå en vakker 30-meters leilighet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

José Chás

Å gjøre et trist kontor om til en lysere leilighet er den store oppnåelsen av reform- og interiørdesignprosjektet til denne leiligheten. Arkitektene, Cristina Alcalá og Rosina Celada, grunnleggerne av Abracadabra Decor, et selskap som tilbyr hjemmetapperasjon, omfattende renovering og dekorasjonstjenester. Dette huset er den første radikale endringen de møtte. "Eierne ønsket å gjøre denne plassen om til en turistleilighet i Madrid," forteller de oss. "De ga oss en carte blanche for alt, med det eneste kravet om å oppnå eksepsjonelle og unike boliger midt i sentrum."

Og med dette målet fikk Cristina og Rosina i gang å få et virkelig spektakulært resultat.

I dekorasjonen av stuen, som i resten av huset, ble møbler i nåværende stil kombinert med gamle stykker, for å skape miljøer med karakter og personlighet.

Sofaene og salongbordet er fra Maisons du Monde; jute-teppet, fra El Corte Inglés, og taklampen, fra Ikea. Ficus, av Casaplanta. José Chás

Den generelle belysningen ble løst med et nøye utvalg av taklamper, av forskjellige design og ble hengt i forskjellige høyder.

I stuen, en overflatemodell; på kjøkkenet, en Louis Poulsen-design, og i salen, to stykker gammelt oransje glass. José Chás

En sammenleggbar åpningskabinett skiller stuen fra soverommet. Gardiner inni gir mer privatliv til plassen.

José Chás

OSTSTAKLER UT

Leiligheten hadde flere ulemper: den første, den lille størrelsen, fordi den bare måler 35 moh2; og den andre var det veldig mørkt. Med to vinduer som vender ut mot gaten, og to andre, til et indre gårdsplass, søkte utformingen av den nye distribusjonen å skape romslighet og mer lysstyrke. For å oppnå dette ble partisjoner kastet og miljøene ble forent. Dermed kommuniserer hallen direkte med kjøkkenet, åpent til stuen.

Tilgang til bolig fører direkte til det store sosiale området, med kjøkkenet åpent til stuen.

For visuelt å avgrense inngangen, var veggen i hallen dekorert med et papir stemplet i grønne toner, av Leroy Merlin. Denne fargen, også til stede i forskjellige detaljer på kjøkkenet, står som en ledende tråd. José Chás

Abracadabra Decor-teamet valgte å tildele den mest naturlige delen av huset til fellesarealet, selv om det deler plass med hovedsoverommet. Målet var å skape et helt uavhengig rom, som også fikk lyset fra hovedfasaden. Hvordan ble det løst?

Mellom begge rommene ble det installert en innglasset kabinett som slipper inn naturlig lys og lar omgivelsene bli ventilert.

Dekorasjonen av soverommet var basert på en nøytral base, som fargestrøk ble lagt til.

Hodegavlen, i gråmalt tre, er et gammelt restaurert stykke; sconces, av Cosme & Son; Zara Home nattbord og sengetøy ble kjøpt på Casa Alvarinho. José Chás

Den delen av huset som vender ut mot den indre gårdsplassen ble brukt til et andre rom og et bad, hvert med vindu.

NYE AVSLAG

I tilfelle av en omfattende reform ble fasiliteter og belegg også renovert. Det ble installert gulv på gulvet i hele huset, bortsett fra på badet, der det ble plassert en porselenstein. "Badet, som måler litt over 2 moh2Det var ikke lett. For å få det til å se, sparer vi ikke når vi velger materialer. Et gulv som etterligner etterligning hydraulisk fliser, et servantskap ferdig i segmentert eik, lampene med originale krystaller fra 30-tallet ... ", forklarer Cristina og Rosina. Veggene var malt hvite, selv om i salen vekslet denne finishen med tapet med vegetalmotiver som bryter monotonien og bringer dynamikken til dekorasjonen.

Distribusjon av møblene på fronten tillot å finne et spisestue i midten av kjøkkenet. José Chás Abracadabra Decor-teamet, som var ansvarlig for reformen og innredningen av denne leiligheten, tok ikke noen centimeter for tapt. Dermed ble inngangen til veggen som gir tilgang til kjøkkenet brukt med et grønt skap, av Maisons du Monde som i tillegg til å tilby lagringsplass dekorerer. José Chás

PERSONALITET PLUS

Snekkerarbeid er et av elementene som gir boliger en spesiell karakter. Ikke bare det industrilokalet som gjør stuen til hovedsoverommet uavhengig, men også dørene til resten av huset. Disse, som kommer fra riving, er av forskjellige tresorter: noen av kastanje og andre av pinjete. Interiørdesignteamet
Han restaurerte dem med stor omhu, slik at de alle presenterte den samme finishen. “Da vi valgte dem, var hver og en farge!” Forteller de oss.

EKLEKTISK STIL

Dekorasjonen var også nøkkelen til å oppfylle ønsket fra eierne om å få et hjem med identitet. Når de var definert en bakgrunn av hvite vegger og tregulv, enkle å passe til ethvert forslag, valgte Cristina og Rosina en super dynamisk deco, med møbler i moderne stil, inspirerende design årgang og gamle stykker ble frisk. Når det gjelder tekstiler, ble de valgt i nøytrale toner
animert glatt med detaljer som gir preg av farger.

I det minste rommet ble det laget et andre soverom, med en seng festet til veggen og et nattbord i nordisk stil med et poeng årgang.

José Chás

Badet ble totalrenovert, med et skap med raffinerte linjer, med signaturbadet og vintage luftbelegg. Veggene var dekket med en undergrunnsflisebase og hydrauliske gulvfliser ble valgt for gulvet.

Hydrauliske fliser, fra Vives José Chás

Inngangen til naturlig lys markerte fordelingen av dette gulvet på 35 m2. Dermed lå dagsområdet, med stue, spisestue og kjøkken, mellom de to vinduene som vender ut mot gaten. Ved siden av å være og atskilt med en innglasset innhegning, lå hovedsoverommet. Den andre enden av huset, vendt mot en indre gårdsplass, ble brukt til et andre rom og et bad.

José Chás

Møbler for å kopiere stilen:

Hyller Hyller

Kjøp

179 €
The Redoute Interieurs.

Hyller med metallkonstruksjon og trehyller.

Kjøp

122,85 €
The Redoute Interieurs.

Servitøren sidebord med metall og trehjul.

Stolstol

kjøp

143,20 €
The Redoute Interieurs.
WINDSOR barstol.

Nattbord

Kjøp

59,99
The Redoute Interieurs.

Salongbord av massivt furu med skuff, modell Asayo.



Kommentarer:

  1. Nelar

    This very good phrase has to be precisely on purpose

  2. Menw

    Det ideelle svaret

  3. Bajinn

    This message is simply amazing)

  4. Douglass

    Klass ... horse in gas maskeeeeeeeeeeeee

  5. Aragrel

    Jeg beklager, men jeg tror du tar feil. Jeg kan bevise det. Skriv til meg i PM.



Skrive en melding