Nyttig

En butikk omgjort til et hjem

En butikk omgjort til et hjem



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Marta og Jordi var glade for å bo i Sarrià, et nabolag så stille at det ser ut som en by i Barcelona, ​​med gater og små torg, mange grønne områder og modernistiske bygninger. Derfor ønsket de ikke å se et hus der de kunne bosette seg permanent med sine to døtre. Blant eiendommene de besøkte, vakte en spesielt oppmerksomheten, men det ga dem den store tvilen om å vite om de kunne bo der. Den aktuelle eiendommen var et næringslokale på 150 kvadratmeter som hadde vært en godteributikk og var i ganske dårlig stand.

For å tydeliggjøre ideene deres bestemte de seg for å gå til DDR-studien og spørre dem om prosjektets levedyktighet. Disse ekspertene på reformer kom med et så godt forslag at de umiddelbart kjøpte stedet for å komme på jobb. For å tilpasse det til dem, var det første de gjorde å rive ned alt som kunne rives. I denne prosessen, etter å ha fjernet hekketaket, oppdaget de vakre hvelv som hadde forblitt skjult og som de ønsket ikke bare å integrere, men å bli hovedpersoner av resultatet.

Både møbler og finish er enkel og naturlig. Høydepunkter (fra nøkternhet) tre, hvit farge og rette linjer med spesiallagde eller nordiske stykke. De nye plassene er åpne og flytende, forbundet med skyvedører i låve-stil. På utsiden ser treverket også ut og danner en uteplass i flere høyder som sparer den store eksisterende skråningen. Ser resultatet, var det ingen som sa at dette huset ikke var slik før.

www.grupdereformes.com

Andre lokaler omgjort til hus:

- Vel, kontor. Hei hjem

- En gammel oljefabrikk som i dag er et landsted

- Et omgjort hjemmekontor

- En restaurert låve med utsikt over en dal

Annonsering - Fortsett å lese under Kommersiell fortid

Denne 150 kvadratmeter store leiligheten i Sarrià-nabolaget pleide å være en godteributikk. DDR-studien gjorde denne endringen.

Ny bruk

Utsikt over stuen fra gulvet.

Åpne områder

Stue, spisestue og kjøkken deler den samme plassen.

enkelhet

Rette linjer, hvit og tre.

kjøkken

En sila tjener til å avgrense kjøkkenet og skape et spiseplass med bar.

finne

Da de fjernet hindret fra taket oppdaget de noen hvelv som de integrerte i prosjektet.

Mer tre

De installerte skyvedører av tre.

rom

Med hvite skap og spesialdesignede hodegjerde.

bad

Også i hvitt og med tre skap.

utgang galleri

Et lesehjørne ble opprettet.

du plattinger

Det ytre hadde en stor skråning, så et trestativ ble opprettet for å redde det og dra nytte av plassen.


Video: Den rustne boksen lå i hagen i årevis. Da huseierne åpnet den, fikk de sjokk (August 2022).