Andre

En reform med vintage møbler

En reform med vintage møbler


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fire måneder dedikerte eierne av dette huset, et ungt par med to barn, til å forvandle en uattraktiv leilighet - til tross for 100 m2 - i Et koselig hjem å glede seg med familien. Med en god dose fantasi, Mathias og Madeleine (grunnlegger med søstrene hennes //sixsoeurs.fr/) De kom ned for å jobbe og bestemte seg for å erstatte trepanelene som dekket veggene med fargerike bakgrunnsbilder og fargerike malerier. Gulvet fikk varme ved å skifte den gamle linoleum for parkett i hele huset, bortsett fra på kjøkkenet og på badene hvor de selv la dypt blå fliser. Neste trinn var å definere fordelingen av boliger.

Det viktigste Målet med reformen var å endre rommets utforming og størrelse. Dermed var det mulig å skille miljøer og lage et tredje soverom. Distribusjonen har nå en sjenerøs stue som består av to miljøer: stue og spisestue. Kjøkkenet, opprinnelig åpent, ble lukket med et glass og en dør for å skille det fra spisesalen og lobbyen. Og en langstrakt gang fører til rommene og badene. Ettersom hoved soverommet var romslig, ble det besluttet å integrere badet der og lage et tredje soverom for husets babyjente, som til nå delte et rom med broren.

Når det gjelder dekorasjonen, erklærer paret seg en fan av blanding av stiler: valgte designstykker følger med møbler vintage, arvet eller ervervet i spor og markeder, hvorav de er autentiske forofos. Resultatet er Et hus fullt av sjarm, munter, fargerik og super personlig.

Reklame - Les videre nedenfor

Blandingen av stiler, en konstant i hele huset, bemerkes i stuen hvor nåværende møbler og stykker bor sammen i harmoni årgang anskaffet i markeder eller tilpasset av eieren.

Sofa, av Habitat. Ikea salongbord med magasinstativ. Pufser polstret av eieren i rød fløyel.

Farge notater

Veggenes hvite står i kontrast til varmen i treverket og med små penselstrøk i utvalgte stykker, for eksempel den fargerike kimlimen, kjøpt på L'Isle-sur-La Sorgue-markedet, i fransk Provence. På veggen fokuserer et maleri oppmerksomheten når du fanger lyset og tonene på en piknik.

Et fint lesehjørne

Et lesehjørne ble organisert ved siden av stuevinduet. Den er dannet av en lenestol som får naturlig lys og en flexo som gir nødvendig belysning når det blir mørkt. Lampen ble plassert på en behagelig stripper.

Lenestol på 70-tallet, av Giancarlo Piretti.

Detaljer med personlighet

En enkel behagelig sylting og med skuffer er dekorert med en original keramisk vase med en smal munn, Habitat, ideell for å sette kvist med tørkede blomster. Fra taket henger en mobil av pompomer som grasiøst gjenspeiles i det gamle speilet og setter den morsomme lappen til dette lyse lesehjørnet.

Hall med lagerkapasitet

I lobbyen blir vi ønsket velkommen av et originalt kappestativ tilpasset av eieren, kurvstoler kjøpt i Bordeaux, og et industriskap for å etterlate kåper og vesker som finnes i markedet til Saint Ouen.

En behagelig avgrenser miljøene

Kommode-skuffene er funksjonelle og allsidige møbler fordi de ser bra ut hvor som helst i huset. Dette, pickling, har blitt strategisk plassert for å skille miljøer: enden av hallen og begynnelsen av boområdet. Over den er høye vaser og en lampe plassert vintage, Flexo-type, for å belyse området.

Blanding av stiler i familiens spisestue

Foran det store vinduet ble et sjenerøst ovalt bord plassert, ideelt for å dele gode tider med familie og venner. Rundt dem ble forskjellige modeller av stoler ordnet.

Ved siden av et marked skap og syltet av paret for å se årgang røde polstrede lenestoler ble arrangert av eieren av huset. I kontrast, den subtile utformingen av en kurvstol.

Uttrekkbart spisebord, fra Ikea. Stoler, fra Kartell.

Et markedskap

En hånd med sandpapir har vært nok til å gi dette skapet, anskaffet i et marked, et forsiktig gammelt utseende. På innsiden lagrer det bordliner og avisfat. Papirpom poms, porselenstykker og kurvskjermbilder dekorerer det øvre området med subtil sjarm.

Tilsvarende dekorative pomponger, i Søstrene Grene.

Føler meg dypt

Lent på veggen, en enkel trekonsoll og, over den, et antikt speil med hvitlister, funnet i et gatemarked, utvider visuelt plassen.

Speil, speil

En tom vegg fylt med liv med en sammensetning av speil årgang i forskjellige størrelser. Rammen og metallkroken minner om de gamle speilene på våre besteforeldres bad. Forsiktig ordnet, pynter de mens de visuelt utvider plassen.

La oss gå på kjøkkenet

Kjøkkenet åpnes gjennom en tredør med rammer og glass. Eieren av huset, på bildet, personlig tok seg av planleggingen av reformen, som varte i fire måneder.

Fra kjøkkenet er stuen betenkt

Kjøkkenet, som opprinnelig var åpent i lobbyen, ble redesignet av de nye eierne. For å gjøre dette, lukket de halvveggen med et glassvindu som lar lys komme inn og skapte en dør som skiller kjøkkenet fra spisestuen. Som et frokostbord ble en benkeplate og stoler typisk for 70-tallet plassert.

Hverdagsgjenstander som pynter

På frokostbordet hviler noen muntre keramiske båter, kjøpt på Loppemarkedet i Paris; De er veldig praktiske å ha på hånden de mest brukte krydder og krydder. Og for å unngå å forvirre innholdet, er de allerede merket. Siden de er i forskjellige størrelser, er de perfekt plassert på trappene. Arbeidsveggen har blitt brukt til å plassere andre typer containere og dermed forlate
bord så tydelig som mulig.

Et veldig personlig kjøkken

En kommode for duker og bestikk ble plassert ved siden av en skjenk med vitrineskap i furu. Eierne av huset turte å installere slående blå fliser på kjøkkengulvet.

Azulejos, av Emery (Www.emeryetcie.com)

En gang i full farge

Gjennom en smal korridor får du tilgang
de tre soverommene: det viktigste og barnas. De understreker både fremtredenen på tapetet i korridoren og det dristige fargemaleriet som er valgt for hvert rom.

Teppe av salen, av Antoine & Lili. Maleri av Tollens.

Arbeidsområdet på soverommet

Eierne fjernet trepanelene som opprinnelig kledde veggene og ble i stedet malt med lyse farger. På hovedsoverommet reserverte de en plass til å organisere et arbeidsbord og hyller som multipliserer lagringskapasiteten til veggen.

Et unikt barnerom

Lidenskapen som eierne føler for gatemarkeder og spor er til stede i hele huset, men fremfor alt på soverommene der både møbler og dekorative gjenstander er blitt anskaffet i et av dem. Derav blandingen av materialer og stiler som gir dette hjemmet en sterk personlighet.

Mamma sov her

På barnas soverom er sengene gamle, da Madeleine var barn.

Dyrhodet som pynter veggen er av Anne Claire Petit.



Kommentarer:

  1. Harlen

    Jeg kan foreslå at du besøker nettstedet, der det er mye informasjon om dette problemet.

  2. Shiloh

    Rett på blokka

  3. Boell

    Jeg tror du tar feil. Jeg er sikker. La oss diskutere. Send meg en e -post på PM, vi vil snakke.

  4. Akinokinos

    Jeg beklager at jeg forstyrrer ... Jeg er klar over denne situasjonen. Er klar til å hjelpe.



Skrive en melding