Nyttig

En renovert leilighet i Ibiza

En renovert leilighet i Ibiza


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Noen ganger kan små endringer bety en revolusjon. Det er det som skjedde med dette 120 kvadratmeter bolig, med fire soverom, to bad og en stor terrasse, som ligger i sentrum av Ibiza, en kort spasertur fra havnen og gamlebyen. Den hadde "en distribusjon der det var tomme plasser og lite brukt i noen hjørner av huset," forklarte fra Due Architecture & Design, de som var ansvarlige for reformen. "Arbeidet vårt har bestått av bruk av naturlig lys og optimaliseringen av hvert hjørne av dette huset, oppdatering av rommene med enkle arbeider, som har klart å gjennomsyre huset med en mer enn harmonisk og balansert stil ”.

I reformen kjøkkenet ble åpnet til stuen, å få en større forbindelse mellom disse rommene og få lys og romslighet. "I tillegg er det med denne åpningen mulig å se fra ovnen havnen i byen Vila", påpeker arkitektene. Stuen ga noen meter til soverommet for å kunne plassere et innebygd skap i det og for å gjøre badet ditt mer behagelig eget bad, ble dusjbrettet plassert i stedet for badekaret som gikk til barnas bad. Den endelige auksjonen var gulvene som var dekket med tre, og ble mer varme for miljøet.

Å dra nytte av romsligheten, lyset og utsikten og gjøre interiøret behagelig var også utfordringene du måtte oppnå når du pynter. Brikkene med rette linjer, i hvitt og grått, gir lysstyrke og åpner mellomrommene, og får blikket til å gå utover. Med bruk av treverk var det mulig å gjøre plassene mer innbydende og et godt utvalg av møbler endte opp med å gi funksjonaliteten og komforten som eierfamilien lette etter.

www.due-studio.es

Annonsering - Les videre nedenfor Forny og lever

En reform klarte å gjøre dette Ibiza-hjemmet mer behagelig og funksjonelt. På bildet er inngangen, hvor DUE-studioet har designet et skap og en benk for å dra nytte av plassen.

La lyset komme gjennom

I stuen valgte designere en sofa med sjeselong for å la utsikten bli sett og lyset passere.

Enkle former

De rette linjene på møblene gir rom for mer plass.

Grå materie

Grått og hvitt gir lysstyrke.

Lette metaller

Tre hengende lamper med svart og gull lampeskjerm gir et snev av diskret luksus.

Gi grunn

En del av plassen i det forrige rommet ble overført til soverommet.

Åpne sinn

Kjøkkenet åpnet til stuen.

Frokostbar

Høyden på benkeplaten ble antatt å kunne plassere to avføring under den og lage en frokostbar.

Gjør livet enklere

"Med et kjøkken koblet til hovedrommet i huset, blir hverdagen til innbyggerne mer behagelig og funksjonell," bekrefter de fra studien.

Utvid horisonter

Med denne endringen i distribusjonen er det oppnådd at du fra kjøkkenet kan nyte utsikten over Ibiza havn.

Lys på kjøkkenet Hovedsoverom enkelhet Få plass

Ved foten av sengen kan vi se den nye innebygde garderoben.

Privat bad Vink til fortiden

Dette speilet ble reddet og lente seg på trehyller.

Rask dusj

Badekaret ble erstattet av et dusjbrett.

Barnas soverom Andre bad

For gjestene og familiens barn.

Avslappende bad

Et badekar for barn ble installert.

Plantegning


Video: Milliontrøbbel etter fuktskade i Leos luksushus (Kan 2022).