Andre

Natt og dag: En renovert leilighet i Barcelona

Natt og dag: En renovert leilighet i Barcelona


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Da de nye eierne av denne leiligheten i Barcelona satte seg sammen med interiørarkitekten Adela Cabré for å foreslå reformen, var de klare på at de foretrakk å klare seg uten rom for å ha større mellomrom. Husets 120 kvadratmeter, med utsikt over Montjüic og Tibidabo, ble delt inn i tre rom, to bad, et kjøkken, en spisestue og en stue, alle sammen uavhengige og lite funksjonelle for dem, et par uten barn. Blant ønskelisten over hva de ønsket / trengte for sitt hjem var et soverom med bad og garderobe med eget bad, et lite soverom for gjester og et stort fellesrom med kjøkken, spisestue og stue.

"Tanken var å ha god plass til å nyte godt av og ikke miste boliger i døde soner," forklarer Cabré, som tegnet det nye gulvet ved å dele huset inn i to områder, en dag og en natt, adskilt av en lang korridor. Å spre ett av soverommene mellom det tilstøtende badet og gangen var i stand til å forstørre begge deler og gi plass til et skap foran som garderobe. Å forene stue, spisestue og kjøkken i samme område utvidet grensene for gjesterommet og høflighetstoalettet og visuelt utvidet interiøret. I paletten med materialer og farger dominerer varme og naturlige toner og finish, for eksempel gråtoner og området jord, tre og stein. De fleste av møblene ble spesialdesignet for å tilpasse seg perfekt til områdene i huset og, viktigst, til innbyggerne.

www.adelacabre.com
Bilder: Mireia Rodríguez

Du kan også være interessert:

- Et gulv med klassisk tre

- En renovert leilighet for å få lys

- Reformert for å lykkes: denne leiligheten er varm og kjent

Reklame - Fortsett å lese under Nytt liv

Interiørarkitekten Adela Cabré signerer reformen av denne 120 kvadratmeter store leiligheten som ligger på Gran Vía de les Cortes Catalanes, i Barcelona.

Mindre er mer

Eierne, et par uten barn, ønsket å avstå fra noen rom for å få mer romslige mellomrom.

Dag og natt

Prosjektet er delt inn i to soner: det om natten, der det er et stort soverom med eget bad og garderobestudie, og dagområdet, der stuen med et integrert kjøkken ligger.

materialer

Spenner spesielt eik, med en klar fargetone.

Riv barrierer

Korridoren ble visuelt integrert og fjernet en vegg fra korridoren som kommuniserer med rommet, og fluiditeten mellom mellomrommene ble foretrukket.

divisjon

Utsikt over stue-spisestue-kjøkkenet, med forskjellige rom takket være en halvhøyd vegg.

Svart og hvitt

På kjøkkenet valgte de hvite ferdige møbler og en magnetisert svart vegg.

Spisestue

Med trebord og stoler.

Plass utnyttet

En fordypning ble brukt til å lage en bokhylle ved siden av spisesalen.

Hylledetalj Svart er svart

Veggen ble malt svart, noe som førte dybde og personlighet til rommet.

nexus

En lang korridor forbinder området dag og natt.

Skyvedør mellom bad og garderobe

På badet til venstre har en stor skyvedør som får den til å slå seg sammen med garderoben. Bak den hvite døren finner vi toalettområdet.

Få plass

Ett av soverommene ble fjernet, og plassen ble fordelt mellom badet og korridoren, og kunne installere skap og lage et kleområde.

som

Skapene var spesialdesignet, og utnyttet plassen til fulle.

bad

Med tremøbler og steinvaske.

soverom

Den har et forrom som fungerer som garderobe og studie.

visninger

Fra soverommet kan du se Tibidabo og fra stuen, Montjüic.

Høflighetstoalett

En rund rund svart porselen flis ble valgt for å gi kontrast.

Før og etter

Planer før og etter gulvreformen.


Video: Institut Sankt Joseph (Kan 2022).