Tips

Et lyst penthouse på 68 m²

Et lyst penthouse på 68 m²


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Den slående arkitekturen er hovedattraksjonen på loftet, som ligger i Santiago de Compostela. før av rehabiliteringen hans, bygningen var et gammelt meieri som ligger på gården El Espino, en eiendom fra begynnelsen av det tjuende århundre. den arkitekten Víctor Pérez Cotelo tok vare på forvandle den til en boligblokk, et utmerket arbeid som i 2003 ga ham Manuel de la Dehesa-prisen til den syvende biennalen i spansk arkitektur. Plasseringen av bygningen, på den ene siden ved elven Sarela, og på den andre, noen minutter fra Plaza del Obradoiro, lar deg nyte et miljø med grønne områder i hjertet av byen, med utsikt over katedralen i Santiago de Compostela . Blant alle etasjene tilbød loftet en spesiell sjarm med stiget tak støttet av en upåklagelig struktur av synlige bjelker. I tillegg byttet arkitekten ut mye av veggene med gulv til tak-vinduer for å lette passering av naturlig lys, en knapp og dyrebar vare i det galiciske klimaet.

Eieren betrodde dekorasjonen til interiørarkitekt Esteban, fra Mix Decor-butikken. Tanken var å gi den maksimale romfølelsen på 68 m2. Distribusjonen bidro til å nå dette målet, siden loftet Den har bare to uavhengige rom: soverommet og badet. Resten ble tenkt som et stort åpent område der stue, spisestue og kjøkken deler den samme plassen. Beleggene var også nøkkelen til å styrke følelsen av kontinuitet: gulvet var asfaltert med eikeplater, og veggene ble malt hvite, det samme som taket, slik at hans tilbøyelighet ikke overveldet miljøet.

Da dekorasjonen av gulvet prioriterte interiørarkitekturen arkitekturen fremfor møblene. De største møblene, for eksempel bokhyller eller garderober Hvite ble valgt til å gå upåaktet hen.

Resten av stykkene ble valgt i dagens stil og med lette linjer som ikke reduserte fremtredelsen av strukturelementene. Det mest relevante eksemplet er spisestuestolene som med sin gjennomsiktige design ikke lader opp plassen eller hindrer utsikten over landskapet. Komplementene - det er malerier av Sergio Casas, terningbiblioteket som går foran soverommet eller Murano-lysekronen i spisesalen- legge personlighet til et originalt og karakterhus.

Reklame - Fortsett å lese nedenfor Stue, spisestue og kjøkken

Stue, spisestue og kjøkken deler den samme romslige og åpne plassen. Denne fordelingen er foretrukket av husets arkitektoniske egenskaper. Taket, gavlet og med synlige bjelker, ble malt hvitt for å formere den naturlige lysstyrken. De Mix Decor: sofa, salongbord, teppe og Murano-taklampe. Teppe, fra Habitat.

Eksponerte bjelker

Hovedmålet med dekorasjonen var å fremheve de arkitektoniske særegenhetene i gulvet. Derfor ble lette møbler valgt, for eksempel Kartells gjennomsiktige stoler (i Mix Decoration). Bilde, av Sergio Casas.

Huset ligger på loftet

av en bygning tegnet av arkitekten Víctor Pérez Cotelo. I 2003 vant eiendommen Manuel de la Dehesa-prisen ved den syvende biennalen av spansk arkitektur.

På skilleveggen som skiller stuen fra soverommet,

et modulært bibliotek i samme farge som veggen ble plassert. Designet, en sammensetning av hyller som kun er lukket av den ene siden, er veldig dynamisk. Rafemar Bokhandel, til salgs i Mix Decoration.

Store vinduer

Det urbane landskapet er integrert i interiøret gjennom vinduene. Disse var utstyrt med justerbare lameller av metallplater som gjør det mulig å sile lyset og garantere personvern; Når de åpner, lar de deg nyte utsikten. Lenestol i metallgitter (165 x i Mix Decoration).

Vinduene

På fasaden skiller de brede gulv-til-tak-vinduene seg ut, erstatter veggene og letter passering av det svake lyset i nord.

Integrert kjøkken

Kjøkkenet var innredet med lave hvite skap slik at det ble bedre integrert i stuen. Veggen var beskyttet mot flekker med herdet glassfront. Møbler, fra Siematic.

Hovedsoverom

Soverommet og badet er de eneste rommene som ble uavhengige. Når det gjelder soverommet, steg veggene ikke til taket for ikke å skjule de synlige bjelkene på taket, en av loftets viktigste attraksjoner. Bibliotek med terninger og lampe, av Mix Decoration.

Takvinduer

På soverommet ble sengen plassert under et takvindu. Selv om taket er skrått, forhindrer den hvite malingen det ble belagt med at miljøet blir overveldende. Undertøy, fra Habitat. Modiss signaturlamper, til salgs i Mix Decoration.

Få plass

Tilbakeslaget bak døren ble utnyttet med en bokhylle laget da den strekker seg til skapet.

Badet

Den var belagt med fliser som etterligner gresitt. Kummen som ble fløyet fikk lov til å fikse under to hyller for å lagre håndklær. Servant, av Vetroarredo. Kraner, fra Grohe. Meridien toalett, Roca.

Fly og ideer

Lyset, den absolutte hovedpersonen i dette gulvet, reflekteres takket være lysfargene som dominerer i dekorasjonen. Hvis du liker det, kan du prøve disse fra Titanlux: elfenben 528, vanilje 527 og grå 504.