Andre

En diaphanøs og lys dupleks

En diaphanøs og lys dupleks


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Før reformen, dette Barcelona duplex Det så mindre ut. Årsaken var den fragmenterte distribusjonen, basert på trange rom som forhindret å verdsette det virkelige området - veldig bredt - av huset. Eierne bestilte en omfattende reform til Fondarius arkitekturteam. Arbeidene fokuserte på å fjerne alle unødvendige vegger å lage i første etasje en åpen plass som vil integrere stuen, spisestuen, kjøkkenet og et lekerom for barna. Uten dører eller skillevegger ga denne nye distribusjonen en radikal dreining til duplexen som plutselig avslørte en stor overflate med en loftestetikk som fremkaller industribyggene i New York. Fjerningen av vegger ga imidlertid noen vanskeligheter.

Både i stuen og på kjøkkenet fant arkitektene bærende vegger umulige å eliminere på grunn av konstruktive sikkerhetsproblemer. Løsningen ble holde søyler og skillevegger av halve kroppen som på sin side ble integrert i prosjektet som elementer med en dekorativ funksjon. Dermed tjente metallstøtten til å avgrense hallens gang.

Hvis alle miljøene der familien lever til felles ble konsentrert i første etasje, var øverste etasje forbeholdt soverommene. Men både på det ene og det andre måtte Fondarius Architecture-teamet møte et nytt problem: duplexen hadde tre terrasser med høyde over bakkenivå inne i huset. For å løse det ty de til a steinbenk av San Vicente, som trapper tilgangen til utsiden, og som passerer, fungerer som en allsidig hjelpeoverflate som brukes både som sete og som hylle. Når alle konstruksjonsaspektene var løst, ble dekorasjonen tilpasset den nye loftluften som ble oppnådd i huset. Designstykker, i riktig proporsjon, bidrar til å holde miljøene klare med en minimal estetisk.

Reklame - Fortsett å lese nedenfor Et rom med chill out spirit

Forskjellen mellom stue og terrasser ble spart med en steinbenk dekket med puter, som brukes som hjelpesete når venner kommer hjem. Sofaen var en L-formet modell som ble separert for å oppdatere den. Puter: stripete, B&B, hvit, Filocolore og geometriske, Gra. Pouf fra Woodnotes. Teppe, fra Filocolore. Teppe, av Francisco Cumellas. Blomster og lys, fra Sia.

Loftestetikk

Under renoveringen ble partisjoner revet og synlige bjelker i taket og metallsøyler som gir en viss industriell luft til huset. Nettopp avgrenser en søyle hallenes hall, dekorert med kappestativ, teppe og gulv til tak skap integrert i veggen. Teppe, av Francisco Cumellas. Frakkstativ og inngangskasse, fra DBarcelona.

Strukturert pouf

Den er myk å ta på, og den etterligne hårfinishen gir miljøet et preg av varme. Den selges i Filocolore, måler 24 x 44 cm og koster € 52.

En salong å glede seg over

Hver detalj inviterer deg til å slappe av i stuen: leselamper, esken med favorittmagasinene ... Til og med trekrakkene som fungerer som salongbord kan flyttes fritt for å tilpasse sittegruppen til enhver aktivitet. Avføring, fra Cubiña. In The Club-maleriet er fra DBarcelona.

Dekorative detaljer i stuen

Of the Immaculate Conception: magasinstativ og lysestaker. Lamper, av Luzio.

Stue

Takene, i forskjellige høyder og med forskjellige materialer, blir aktive elementer i dekorasjonen. I noen områder av huset ble det montert falske tak for å huse klimaanlegg og andre fasiliteter. Gulvet var dekket med en industriparkett som fremhever følelsen av kontinuitet mellom de forskjellige miljøene.

Design spisestue

Spisesalen var dekorert med utvalgte designstykker. Kombinasjonen av svart og hvit farge favoriserer en teatereffekt som mykner med teppets varme, med langt hår. Mesa, av Park Mobel. Stoler, kjøpt i DBarcelona. Teppe, fra Francisco Cumellas. Skjenk, av La Favorita. Maleriet er et verk av Laurence, anskaffet i The Immaculate Conception.

Åpne områder

Den opprinnelige distribusjonen av huset, fragmentert og med mange små rom, ble erstattet av en stor åpen plass der miljøene følger hverandre uten vegger som gjør dem uavhengige. Resultatet? Huset virker enda romsligere og det er både visuell og ekte kommunikasjon, som lar deg vite hva hvert familiemedlem gjør selv om de befinner seg i forskjellige områder av huset. Teppe, av Fancisco Cumellas. Den hvite puen er fra Filocolore.

Kjøkken med kontor

Kjøkken med kontor Da det var åpent for resten av huset, designet Fondarius Architecture-teamet møblene med diskrete fronter, som harmoniserte med dekorasjonen av spisestuen og stuen. Laget i hvitlakkert DM og med negler i stedet for håndtak, ble de kombinert med en brun benkeplate. Benkeplate, fra firmaet Silestone. Ovn med mikrobølgeovn og kaffetrakter, fra Miele.

Et funksjonelt kjøkken med frokostbar

Søylen som av sikkerhetsmessige årsaker ikke kunne fjernes, ble brukt som støtte for en halvøy som rommer keramisk koketopp, en grillmat og en hurtigmatbar. Kontoret var organisert på den andre siden av søylen. Avføring, av Superstudio. Bell, fra Pando. I spisestuen til avisen: bord, av La Favorita og metallstol, av DBarcelona.

Hovedsoverom

Hvitt dominerer soverommet og skaper en avslappende atmosfære som oppmuntrer til søvn. I gangen forkorter de sirkulære teppene visuelt lengden på dette passeringsområdet og markerer stien til badet. Sengetøy og puter, fra Filocolore. Lampe av Luzio. I hallen, tepper, av Ikea, og stol, av DBarcelona.

Veldig varmt bad

Badet er kledd i varme toner. Tepper, fra Ikea. Servant, fra Roca.

Husplan og ideer

- I stuen ender det falske taket, i tillegg til å huse fasilitetene, noen centimeter fra veggen, en minirom nok til å skjule boksene til persiennene og gardinskinnene og persiennene.
- Undertrykkelse av skilleveggene tillater en væskesirkulasjon i hele huset og formidler en følelse av dybde. I tillegg setter ingen hindringer, enten det er ekte eller visuelt, en bremse på lysgjennomgangen som kommer inn fra terrassene.
- Dekorasjonen, basert på utvalgte brikker og design, oppnår klare miljøer med en sofistikert og elegant luft.