Informasjon

Før (under) og etter et renovert hus på stranden

Før (under) og etter et renovert hus på stranden



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Huset vi besøker i dag er en luksus. Det er en luksus fordi du kan spise frokost som tenker på havet, for den rolige, men fargerike dekorasjonen, for de vanlige områdene du kan glede deg med familien, for soverommet ditt med bad og garderobe med eget bad ... Den ansvarlige (og eieren) av denne juvelen på 92 kvadratmeter er Laura Gill, leser og interiørarkitekt, som forklarer at hun i reformen har sett etter "elementer som vil gjøre henne annerledes, spesiell, og som vil vare i tid."

Huset har tilgang til to gater og siden den har en viss helling, er den delt inn i to nivåer. Hovedmålet for å fornye det var å skape mer komfortable rom og med en mer væskedistribusjon. For dette åpnet Laura kjøkkenet til stuen, og skapte et enkeltrom som begge plassene deler med spisestuen. Under riving som var nødvendig før han ga den nye formen til huset, oppdaget interiørarkitekten at taket i rommet kunne stige og få mye i høyden, "som betydde å kunne plassere en stor sentral lysekrone fra Royal Crystal Factory of Farmen, forklarer han. I det mest private området har også gjort endringer, inkludert et av soverommene i hovedrommet for å lage en suite med garderobe og bad, det som er åpent for å ha naturlig lys, men det er perfekt definert takket være bruken av forskjellige gulv og et dobbelt speil som serverer vasken og forfengeligheten.

Laura definerer dekorasjon som eklektisk, "Laget i mer enn 20 år, noe som betyr at hvis du en dag vil gjøre endringer, vil de være umerkelige for helheten," legger han positivt til. Han har blandet sine egne design, for eksempel stuen sofa eller gardiner, med antikviteter og gjenvunnet stykker, for eksempel sengegavlen på sengen laget med to gamle skodder fra en riving. Resultatet er et godt eksempel på hvordan du kan begynne på å holde fortidens ånd og ha en veldig lovende nåtid og fremtid fremover.

Annonsering - Les videre under House on the beach

På Costa Brava finner vi tilfluktsstedet til leseren vår Laura Gill, en interiørarkitekt av yrke.

reform

Den viktigste endringen som skjedde var åpningen av kjøkkenet til stuen. Sofaen er et design av Laura Gill, bar-bagasjerommet er fra Mercantic, maleriene er fra maleren Monica Cuen, lampen fra Royal Factory og scuba og andre detaljer kommer fra Graña Brothers, fra Vigo. "Hoveddøren og møblene til stuen med hyller, er laget av eikestykker og er av Anticuari Jaume Rocamora".

Trofast refleks

Speildøren er av Anticuari Jaume Rocamora.

Ulike soner

De forskjellige områdene i det delte rommet ble avgrenset med bakken, "for dette har det blitt spilt med hydrauliske fliser (fra Pinar Miró, Sevilla), samtidig som spise- og kjøkkenområdet med trebjelker har blitt fremhevet," forklarer han.

Galleri med nysgjerrigheter

Under trappen, andre nysgjerrige ting som en gammel telefon.

Spisestue

Foten til bordet er en Burlington-radiator med sine originale stoppekraner.

Grønt skinn

Stolene i spisesalen i engelsk stil er av Francisco Segarra.

For å bli rød

På det åpne kjøkkenet møbler Santos i knallrøde apparater og Smeg-apparater.

Vask og oppbevar

"Rett nedenfor gjesterommet og med tilgang fra kjøkkenet er denne plassen. Vaskerommet og spiskammeret har vært plassert i det," forklarer Laura.

Stor kapasitet

Denne plassen ble opprettet for å dra nytte av gapet og tømme kjøkkenet mer.

suite

Med garderobe og åpne bad. Hodegavlen til sengen er produsert med to skodder av lameller utvunnet fra rivningsmateriale. Nattbordene og lampene på veggen er antikke.

Alle åpne

Blandingen av tregulvet med den hydrauliske flisen på gulvet, og den glaserte flisen på baderomsveggen gjør at hvert område tydelig differensieres uten behov for innkapslinger. Sanitet er fra Roca.

Servantskapet og garderobeskapet er laget av furu, også skreddersydd av Anticuari Jaume Rocamora.

Åpent garderobe

Et soverom ble innlemmet for å skape denne plassen.

Tilpasset dress

Skapet var skreddersydd med furu. De lave møblene som fungerer som skomaker er fra Mercantic.

Et speil hengt i det dobbeltsidige taket har også blitt brukt som en separasjon fra badet til soverommet, noe som har gjort det mulig å plassere et gammelt sminkebord på den andre siden av vasken, og dermed skape to mellomrom som ikke forstyrrer hverandre.

Gjesterom

"Som et lite rom med lavt tak, er det valgt å dekke det hele med tregulv og samtidig lage en 12 cm-parkett som fungerer som en sengebunn. Dermed er madrassene plassert direkte på toppen, og mister minimum høyde. Og for å gi den bredden, er vinduer som er gjenvunnet med speil, blitt brukt som hodegjerde, "forklarer Laura.

Høflighet bad

"Høflighetsbadet har også blitt fullstendig pusset opp. Å være liten og betinget av downspouts, målingene av dusjen og møblene måtte beregnes veldig bra," sier han.

Grønne fliser

Speilet, lysarmaturen og servantskapet kommer fra antikvitetshandlere. Den har blitt brukt, som i resten av huset, hydraulisk flis og glassflis i dusjen.

Havutsikt

Utgangen til terrassen fra stuen.

Innrammet sjø Sommer servering På steinene Før: salongen Før: kjøkkenet Før: tilgang til spiskammeret Før: spiskammeret Før: hovedsoverom Før: tredje soverom

Den viktigste ble utvidet ved å installere garderoben i den.

Før: badet Før: hovedbadet Før: hovedbadet Før: gjesterom Under utspillet Slå ned partisjoner På stedet Lager det nye taket Et nytt liv Omkledningsrommet under leken Løft de nye partisjonene Den komodr i verk