Tips

Før og etter en fullstendig reform

Før og etter en fullstendig reform



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Iker López Consuegra

En fotograf og en motedesigner ønsket å starte en ny scene i livet med en radikal forandring: hjemmet, en leilighet fra 60-tallet i Madrid som den dårlige fordelingen ga et labyrintisk og mørkt interiør. Og når vi sier labyrint, overdriver vi ikke, for å komme inn på kjøkkenet, du måtte krysse et soverom (du kan se planen før og etter i galleriet med bilder som går foran disse linjene).

Den som hadde ansvaret for å gjøre uskarphet og en ny konto var arkitekten Iker López Consuegra. "De ønsket et tverrfaglig, kreativt, komfortabelt, estetisk og harmonisk rom som de kan identifisere seg og kombinere deres private liv med bestemte aspekter av det profesjonelle," forteller han. Det første trinnet var å bestemme to områder, ett offentlig med stue, spisestue og kjøkken, og et annet privat, med tre soverom, to bad og et kontor. Separerer begge finner vi et stort treplater som kan være helt skjult i veggen. Når den funksjonelle distribusjonen var oppnådd, var neste mål å dra full nytte av lyset som kommer inn gjennom de sørvendte vinduene. Interiørarkitekten utviklet mobile smijerns- og glassdeler som gjør det mulig å skape en grense mellom stuen og kjøkkenet, samtidig som solstrålene kan passere. Inngangsdøren til dette fellesrommet er også glass som oversvømmer tilgangshallen av lysstyrke.

Dette minimalistiske lerretet med luft fabrikk Det var perfekt å vise en stil halvveis mellom det nordiske og det industrielle. Designikoner, for eksempel stoler Tolix eller Wishbone Wegner har blitt blandet med biter av enkle linjer og nøytrale farger og med utskrifter og tekstiler som gir dybde, teksturer og karakter til helheten.

www.ikerlopez.com

Annonsering - Fortsett å lese nedenfor Radikal endring

En reform ledet av arkitekten Iker López consuegra har fullstendig forvandlet denne leiligheten i Madrid.

Arbeid og glede

Eierne, et ungt kreativt par, ønsket et hjem med plass til å jobbe hjemmefra.

målsettinger

De to målene som skulle oppnås var å oppnå en mer funksjonell fordeling og få mest mulig ut av naturlig lys.

Lyset ble laget

Lyset som kom inn gjennom disse vinduene ble ikke brukt før, og ble lukket mellom skillevegger.

Godt omringet

I spisesalen, Wegners mytiske Wishbone-stoler.

Ingenting å skjule

En mobil smie- og glassdivisjon lar lyset nå interiøret i huset.

Mobile partisjoner

Åpning eller lukking av skyvedører kjøkkenet er isolert eller åpnet for stuen.

Øya

Kjøkkenområdet er avgrenset av en øy.

kontor

Et bord ble plassert ved siden av øya for å kunne lage uformelle måltider på kjøkkenet

Vet hvordan jeg integrerer

Da kjøkkenet ble utsatt, ble det valgt diskrete skap med enkle linjer.

Åpne dører Iker López Consuegra Ny distribusjon

Før denne plassen ble okkupert av et soverom som måtte gjennom for å gå på kjøkkenet.

Naturlig lys er rolig Tilgangshallen klarhet

Her er det også plassert en glassdør som slipper inn lyset.

Privat og offentlig sone

Denne tre-skyvedøren skiller begge mellomrommene.

soverom

Hvite, tre og enkle linjer.

Få plass

Døren til stedet ble endret for å kunne installere flere garderober.

avslappende Trehodegavl Ny hud

For badene er det valgt rektangulære fliser i matt hvitt som hjelper til med å formere naturlig lys og steintøyfliser med hydrauliske utskrifter som også absorberer lys på en unik måte.

To bedre enn en

I hovedbadet er to motsatte dusjer installert.

Det andre badet Salongen før før

Denne partisjonen er den som ble erstattet av glassdivisjonen

Kjøkkenet før Kjøkkenet før Kjøkkenet før Kjøkkenet før Soverommet før før Badet før Badet før Badet før Planlegg før Senere fly