Kommentarer

Loftet til forfatteren av bloggen 'Danielas loft' før og etter

Loftet til forfatteren av bloggen 'Danielas loft' før og etter


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Med tillatelse fra Danielas loft

"Han hadde nettopp stått tom etter at en familie hadde leid ham i 65 år. Du kan forestille deg hvordan han hadde det: vi fant fløyelsetapeter og fotografier av Joan Manuel Serrat som en ung mann på veggene i rommene." Som snakker er Eva, interiørarkitekten som leder studiet Danielas loft. Og plassen han viser til er hjemmet hans, et 200 kvadratmeter stort topphus som ligger på en eiendom i 1954 i Eixample-distriktet i Barcelona, ​​hvor han flyttet sammen med familien for litt over et år siden for å installere kontoret sitt i stuen og utstillingslokale, "å ha alt på samme rom, for å forene arbeidet mitt med hovedpersonen i studioet mitt: min 6 år gamle datter Daniela."

Reformen var ikke lenge på vei. Til tross for at det var et utleiehjem, klarte interiørarkitekten å gripe inn for å tilpasse den til hennes smak og behov. De originale elementene, som listverk, buene og dørene, ble respektert maksimalt, og med dekorasjonen ønsket han å forbedre de åpne områdene. "Siden vi kom fra en liten leilighet, var besettelsen min å holde ledig plass og ikke lade den opp med møbler," forklarer han. Inspirasjonen? "Den nordiske stilen med slag av industriell og midcentury, i et veldig minimalistisk miljø. "

Reklame - Fortsett å lese under Operasjonssalen Med tillatelse fra Danielas loft

Eva, interiørarkitekten på loftet til Daniela, viser oss stuen sin, en 50m2 plass der hun bor, jobber og tar imot klienter og venner.

Midcentury og industriell

Dette er to av stilene vi kan finne i stuen din, og som vist av Eames bryllups lenestol og en trekasse som et sidebord.

Veldig detaljert

Hvert hjørne er designet og tatt vare på til millimeteren.

Ser til galleriet

Flere hyller har tjent som støtte for å eksponere en serie ark.

God base

Han fremfører også komposisjoner direkte på bakken.

mix

Nordisk-inspirerte ark er kombinert med gamle svart / hvitt-fotografier.

Behold essensen

Interiørarkitekten gjenfunnet og respekterte mange av de originale elementene i huset, for eksempel buen som skiller stue fra spisestuen.

Gi klokka

Lampene ble valgt fra forskjellige modeller, men med en lignende stil og samme farge, for å oppnå sammenheng mellom mellomrom og deres egen essens for hver enkelt.

God forbindelse

Utsikt over de to mellomrommene.

Et sett bord

Trebord omgitt av stoler i svart og hvit stil femtiårene.

God støtte

En konsoll ved siden av døren fungerer som fotfeste og som et hjelpemiddel til spisestuen.

Utstillingsvindu med priser

Ikeas utstillingsvindu inneholder servise og glass til bordet.

skjemaer

På den en sammensetning av flere dekorative gjenstander.

hall

Utsikt over korridoren som gir tilgang til salongen.

Salongen før Hallen før

www.elaticodedaniela.com