Informasjon

En hvit og ukonvensjonell mini-flat

En hvit og ukonvensjonell mini-flat


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Anders Bergstedt

Kjære leser:

Før du går inn i tegl- og steinfasaden, må du klatre i tretrappene og krysse døren til denne mini leiligheten ligger en kort spasertur fra Skasen Kronan festning, et av de mest turistattraksjonene i Gøteborg, Vi anbefaler å legge igjen alle konvensjoner om bolig, fordi habitatet vi besøker i dag, ikke er som de andre. Det er ikke fordi det holder alle fortidens bekvemmeligheter ved å holde intakt sjarmens fortid. fordi, selv om den ikke har mange kvadratmeter (44 for å være mer nøyaktig), er den ikke liten og lagringsplassen mangler ikke. Fordi de to rommene har plass til flere aktiviteter.

Bygningen ble bygget av arkitekten Hans Hedlund i 1899 for å imøtekomme familiene til jernbanearbeidere. I flere tiår foretok innbyggerne reformer for å tilpasse hjemmene sine til ny utvikling, men uten å gjøre større endringer i fysiognomien deres, som gjorde det til en historisk bygning i 2005, med den følgelig juridiske beskyttelsen.

Når vi kommer inn i denne leiligheten (tilgjengelig for kjøp eller leie gjennom Alvhem byrå) finner vi en hall med en stor innebygd garderobe og foran et komplett bad. Til høyre får vi et rom med et stort vindu og originale lister i taket som er klargjort for bruk som stue på dagtid og som et soverom om natten, med et arbeidshjørne og et lesehjørne. Når vi drar, ser vi kjøkkenet på den andre siden av huset med et stort bord med benk klar til å møte møter med venner eller familie. De hvite dørene til dette rommet skjuler apparater og et stort spiskammer med mye lagringskapasitet. TAlt i dette hjemmet har blitt tenkt til millimeteren for å optimalisere mellomrommene og skape multifunksjonelle rom som tilpasser seg til den daglige dagen og til deres eieres behov.

www.alvhem.com
Styling: Pernilla Algede / House of Beatniks
Bilder: Anders Bergstedt

Annonsering - Fortsett å lese under Pass, det er åpent Anders Bergstedt

Vi besøkte en leilighet på 44 kvadratmeter i en bygning som ble bygget i 1899 i Göteborg.

Dag og natt

Dette rommet er innredet for å utføre funksjonene til stue og soverom.

Mye stil

Små detaljer, som et stort rundt speil eller bakgrunn, klarer å gjøre plassen elegant uten å lade den opp.

Ha alt klart

Det lyse treverket på gulvet klarer å gi varme og lysstyrke til rommet.

Husk fortiden

De originale elementene fra 1899, som lister og takmedaljer, er bevart.

Gå til lyset

Leiligheten har to store vinduer med utsikt over gaten.

I lufta

Et hvitt møbel og minimalistisk stil hengt opp i stuen-soverommet.

Gjør mye med lite

Selv om det er få dekorative detaljer, har stilen hans klart å gi dem tilstedeværelse i miljøet.

Arbeid og glede

På den andre siden av rommet, to hjørner: ett for lesing og ett for studier.

Av bok

En komfortabel lenestol og en gulvlampe har klart å skape det perfekte lesehjørnet.

sjekket

Rutete tapet er en klassisk Sandberg-modell.

Arbeidssted

Arbeidshjørne med hyllesystem som fungerer som et bord og en høy krakk i industriell stil.

Kunnskap finner sted

Med hyllene løses problemet med typisk lagring av arbeidsområdene og en studieflate er tilveiebrakt.

Forfra

Fra stuen-soverommet, utsikt over hallen (første) og kjøkken-spisestuen (i bakgrunnen).

Flerbruksrom

Ved å tildele hvert rom til mer enn ett bruk har de klart å multiplisere mulighetene til denne lille leiligheten.

oppføring

I distributøren finner vi baderomsdøren og lagringsplassen.

Å henge med

Selv om det er et veldig stort skap, har det blitt plassert et frakkstativ for å forlate strøkene.

Stor kapasitet

Inngangsskapet, med god lagringsplass.

Hold deg blank

White klarer å forene alle rom og gi lyshet.

kjøkken

På den andre siden av gulvet, kjøkkenet med en kontor Av store proporsjoner fungerer den som spisestue og et sted å møtes.

Fin mot alle lysene

For å ha et støttelys når du jobber på benken, er det blitt plassert to justerbare lampetter på veggen.

Neste stopp ...

Det ser ut til at den hvite t-banefliser aldri går ut av stilen. Dette kjøkkenet er et bevis på det.

Fullt kjøkken

Kjøkkenet var arrangert i L-form og er fullt utstyrt.

detaljer

Hver detalj er ivaretatt slik at den er innenfor den opprinnelige stilen til bygningen. Til og med svarte bakelittbrytere.

Mellom ovner

Detalj av kokeplassen og benken på hvit marmor.

Det han hadde, beholdt han

Ved siden av benkeplaten, et gammelt hvitt skap.

Møteplass

Husets levetid er på kjøkkenet. Og med en spiseplass som dette, enda mer.

Bankangrep

Som sete, en stor trebenk med puter som sikrer at bordplatene blir forlenget.

Minimal kunst

Dekorerer kontorområdet på kjøkkenet, to svart-hvite fotografier.

Spis med utsikt

Kjøkken-spisestuen har et stort vindu med buet ramme.

Escondida

De hvite kjøkkendørene holder hemmeligheter bak seg.

En god tariff samling

Som dette pantry med store proporsjoner vindu.

paneling

Etter en annen hvit dør fant vi kjøleskapet.

Hvitt på hvitt

Detalj av dører og paneler på kjøkkenet. Alle blanke.

bad

Vi fant et komplett bad, inngangsdistributøren.

Lite bad

Dusjbrettet er avhendet for å optimalisere plassen.

Utenfor livet

Bygningen har flere uteområder for samfunnsbruk.

Ren fasade

Mursteins- og steinfasaden til bygningen til arkitekten Hans Hedlund bygde i 1899 for å huse hjem for familiene til jernbanearbeidere.

Ha en god plante

Plantegning på 44 kvadratmeter.


Video: Suspense: Sorry, Wrong Number - West Coast Banquo's Chair Five Canaries in the Room (Kan 2022).