Nyttig

En liten leilighet renovert med resirkulerte materialer

En liten leilighet renovert med resirkulerte materialer



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Javier de Paz García

dette under 50 m2 i Madrid det gikk fra å være en liten og mørk konvensjonell leilighet til en lys og romslig plass. Med en minimumsbudsjett, og bruk av resirkulerte materialer, reformen ble født fra eiers ønske om å skaffe et nytt rom. For å gjøre dette, arkitekten Natalia Matesanz Ventura fokuserte på behovene til lys, rom og økonomi til midler som virveldyrelementer av prosjektet som heter UPHOUSE.

Annonsering - Les videre nedenfor før: ingenting å se Javier de Paz García

Før bassen startet reformen, kunne bassen gå helt upåaktet hen et mer hus i studio, med kjøkkenet integrert i stuen.

Magien begynner Javier de Paz García

Bassen ble transformert med en dobbel høyde plass som fungerer som distribusjonshall, kjøkken, spisestue og en sAlón som kommuniserer med den indre gårdsplassen av boliger.

Bærekraftig veddemål Javier de Paz García

Materialene ble minimert, unngå unødvendig finish.

den mesteparten av budsjettet ble investert i tilpassede møbler, snekring av høy kvalitet, og i utformingen av en fin stålkonstruksjon, beregnet for å holde det øvre rommet uten at støttene forstyrrer plassen.

Industriell ånd Javier de Paz García

Materiell, billig og industrielt, heve kategorien sin på den måten de er ordnet og blandet på. Som sencillo garasjegulv, som er kombinert med messingprofiler for å unngå sprekker, forene hele leiligheten.

Uteplass utsikt Javier de Paz García

Åpningen av mellomrom gjør det mulig å skimte det ytre av huset, og skaper et mer avslappet miljø.

lydtett Javier de Paz García

den over hundre bjørkejern de kommer fra gamle industripakker, ble frisk for ordne nettverket av paneler og lameller som skjuler lydisolasjonen, så nødvendig i denne type boliger.

Smart belysning Javier de Paz García

Lyset ble maksimert på forskjellige måter, men hvis det er noe som skiller seg ut, er speilhvelv, ansvarlig for å skjule en lagringsplass og klimaanlegg.

Blanding av miljøer Javier de Paz García

Fellesarealene bruker kjøligere nyansermed svarte og hvite mens private rom, som studiet og soverommet, de dekker seg med varmen fra bjørk.

Jernfundamenter Javier de Paz García

Støtterammene er anordnet parallelt med veggene, rundt det lille badet, nå med naturlig lys.

Dette skaper en metallkantbøtte som viser sveisene og den naturlige fargen på jern.

Gratis tilgang Javier de Paz García

den skyvedører optimaliser baderommet ytterligere.

Et snev av nåde Javier de Paz García

den Sett murvegg er pyntet med flisefront. De samme som dekker dusj, atskilt fra vasken med en betongvegg.

States Javier de Paz García

den walk-in dusj Utvider den optiske plassen, forbinder badet med resten av huset.

Informasjon: Med tillatelse fra Natalia Matesanz Venturawww.cumulolimbo.com


Video: The Savings and Loan Banking Crisis: George Bush, the CIA, and Organized Crime (August 2022).